author0928 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam !! Oto moja zielona niunia... Nie myślę jej specjalnie modyfikować, ale na wiosnę pomyśle o jakichś fajnych felach i oponach 205/55/16.. Obecne kółka pewnie będą do sprzedania więc jeśli jest ktoś zainteresowany to pisać na PW
przemo86 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 widać że autko bardzo ładnie utrzymane wyposażenie w miare bogate...tylko ten kolor jak dla mnie kwestia gustu ważne że tobie się podoba
author0928 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Taki sie trafił więc kupiłem No ale na kolorze się nie jeździ ). Co do utrzymania to rzeczywiście nie budzi żadnych zastrzeżeń, a i stan techniczny ok... Jeżdżę nią od października i narazie wsio ok.
przemo86 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jeżdżę nią od października i narazie wsio ok. to najważniejsze niech Ci służy szkoda że żadne mody się nie szykują ...a może jednak ?
author0928 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie wykluczam tego narazie jednak mam nieco wydatków i muszę się z tym uporać... Później hmmm kto wie Napewno poinformuje
Rekomendowane odpowiedzi