czarny Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam mam dziurę w prawym przednim nadkolu... co mam zrobić? dziura pojawiła się gdy wjechałem do garażu i śnieg pousuwałem z nadkoli... dziurka wielkości palca wskazującego dzięki pozdrawiam
Koczis Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witaj, najlepiej to wymień nadkole, a tak na poważnie to zaklej tą dziurę i tyle. Można to zrobić na wiele sposobów, od poxiliny zaczynają, poprzez załatanie włóknem szklanym, po spawanie plastików. Można też kupić taki fajny plaster, wielkości 15x20, który bardzo mocno klei i tak załatać, nie pamiętam nazwy, ale jest do kupienia w LeroyMerlin na farbach za pare pln, polecam bo klei chyba wszystko, a twardnieje jak kamień.
GRYFI Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jeśli nie ma innych uszkodzeń takich jak pęknięcia i załąmania to naklejjakąś łatkę i luz. Może być nawet kawałek gumy
ykk Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kup nowe w aso. Koszty Cie nie zjedza
Cuber Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 koszt w ASO to 95 zł Osłona nadkola-włóknina 8E0 821 172 F strona prawa 8E0 821 171 F strona lewa
ALBINEK Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nadkole w B7 jest z elastycznego materiału ,nie jest plastikowe.Plastrem, włóknem szklanym ,itp. klejami nie zaklei go.Koszt nie wielki po co kombinować ,kupić nowe i wymienić.
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 To nadkole jest takie tanie w ASO a ja rok temu kupiłem na allegro za 90zł plus przesyłka co prawda ori ale używka. Jeśli nie ma innych uszkodzeń takich jak pęknięcia i załąmania to naklejjakąś łatkę i luz. Może być nawet kawałek gumy Na to nadkole cięzko cokolwiek nakleić bo nie jest plastikowe tylko jest zrobione jakby z filcu czy czegos podobnego. Najlepiej wymienić i po sprawie tym bardziej, że 95 zeta w ASO za nie wołają.
Rekomendowane odpowiedzi