dansli Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam mam nokie 6630 i niestety przy załączeniu telefonu i wpisaniu kodu pin wyskakuje mi kod blokady którego nie znam dodam ze 12345 i 00000 nie daje efektu. chciałem wgrać nowego softa przez nokia software uploader ale nie moze sie połączyć z telefonem bo go nie widzi nie wiem czemu dodam ze drugi taki sam normalnie rozpoznaje. telefon jest zablokowany ale jak ktos zadzwoni to da sie odebrac i porozmawiac ale do menu sie wejsc nie da jesli ktoś wie jak go odblokować prosze o pomoc z góry dzieki
MoorPH Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Spróbuj może hard reset. Poszukaj w google jak go zrobić w tym modelu
adamq Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Spróbuj Nemesisem przywrócić kod fabryczny.
dansli Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 niestety komp nie widzi telefonu nie wiem z jakich przyczyn na telefonie pisze kod blokady a tam wrzucona jest chyba blokada przez uzytkownika ... :/ nie da sie jej niczym odblokowac
MoorPH Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 niestety komp nie widzi telefonu nie wiem z jakich przyczyn na telefonie pisze kod blokady a tam wrzucona jest chyba blokada przez uzytkownika ... :/ nie da sie jej niczym odblokowac Próbowałeś hard reset? Z tego co wiem są 2 metody na niego.. Poczytaj o tym i próbuj..
adamq Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Podaj na PM'a numer IMEI, może uda się wygenerować Master Code, który będzie pasował.
simon__75 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam mam nokie 6630 i niestety przy załączeniu telefonu i wpisaniu kodu pin wyskakuje mi kod blokady którego nie znam dodam ze 12345 i 00000 nie daje efektu. chciałem wgrać nowego softa przez nokia software uploader ale nie moze sie połączyć z telefonem bo go nie widzi nie wiem czemu dodam ze drugi taki sam normalnie rozpoznaje. telefon jest zablokowany ale jak ktos zadzwoni to da sie odebrac i porozmawiac ale do menu sie wejsc nie da jesli ktoś wie jak go odblokować prosze o pomoc z góry dzieki Polecam stronke http://nfader.z-host.ru/ U mnie w nokii pomogło. Moze i Tobie sie nada. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi