Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no prosze prosze <b>Martinez1980</b> jestem pelen podziwu :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Maciej8891thanx :)

Opublikowano

ale nie powiem na kulig bym sie wybral szczegolnie w taka piekna pogode :)

Opublikowano

Kurde ja sam nie planowałem a jak zobaczyłem pogodę i jakie teraz by fotosy wychodziły to na prawde samemu mi sie micha cieszy, te fotki co robiliśmy to przy tej pogodzie były by 100 razy lepsze :/

Opublikowano

wez wez i przez Ciebie bedzie chodzil za mna kulig ale teraz dales hita :P

Opublikowano

bo kurde zawsze tak sie dzieje :)

Opublikowano

i teraz przez Ciebie ide odsniezyc wjazd do garazu i jade gdzies posmigac moja zielona strzala :)

Opublikowano

martinez jakich ustawień używasz ? tzn jakie iso ?? i czas migawki ??[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 13:07_________________________________________________a tak po za tematem zimy :) to udało mi się zdobyć o takie coś image.php?v=gxNrX_J nówka sztuka :)) http://www.postimage.org/image.php?v=gxNrX_J

Opublikowano

pedroso wszystko zależy od warunków ISO przeważnie 400 a co do migawki to chyba na tym trybie 1/360s

Opublikowano

troche sie temat rozjechal... wiec co z tym kremem?

Opublikowano

galec jakiej wersji vag-coma uzywasz?? bo ja coś zasysnąłem i niestety niemoge zrobić testów skanuje sterowniki znajduje ale jak chce zrobić test to jakiś komunikat mi wywala ze mam niezarejestrowany program czy coś

Opublikowano

ja mam dwie wersje 311-2 i 409-1 i każdą jak ściągniesz to trzeba ją najpierw jakimś crackiem albo key-genem potraktować bo jak jej nie za aktywujesz to chodzą jako dema mi się coś nie udawało tej nowszej aktywować i dlatego używam tej starszej ale wszystko mi lata także w nawet się nie zagłębiałem co tam źle robię że ta nowsza nie chce mi ruszyć musisz dobrze neta poszperać albo podaj maila na pw bo chyba mam jeszcze instalke i key-gena do tej starszej to Ci wyślę jak znajdę[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:34_________________________________________________Poszło

Opublikowano

chłopaki a widzieliście że jesteśmy najlepszym klubem spośród klubów OOOO :banan2:[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:14_________________________________________________galec a już robiłeś coś wiecej oprócz inspekcji i szukania błędów?? :mysli:

Opublikowano

Jeszcze bawiłem się kodowaniem radia bo mam ori, włączyłem sobie bajery od centrala typu że jak przekroczę 20 km/h to się sam zamyka a jak wyjmiesz kluczyk ze stacyjki to się otwiera i adaptowałem przepustnice opisy do wszystkiego znalazłem na forum

A jak tam Ci idzie??

Opublikowano

jak narazie kobieta jest u siebie i niemam dostepu do laptoka od soboty tydzień bedę u mnie to będę się bawił :naughty: a z tym centralem to fajny bajer bedę musiał sobie pogrzebać i też coś takiego wykombinować radio też mam ori ale mam kod chyba że majac na myśli kodowanie myślałeś o czymś innym

Opublikowano

Też mam kod :) ale miałem na myśli np włączenie sobie BOSE żeby na początku był na wyświetlaczu napis i że niby wtedy lepszy dziwięk ale wtedy przód nie gra bo nie jest aktywny także wyłączyłem i już jest standard ale zostawiłem sobie automatyczne zwiększanie głośności jak szybciej jedziesz tam jeszcze jest kilka innych opcji ale już nie pamiętam poszperaj na forum wszystko jest elegancko opisane a i moje radyjko to Concert.

A jak tam Ci się podoba nasz projekt dyplomu??

Opublikowano

nietety niewidzę nigdzie tego projektu :gwizdanie:

Opublikowano

do tej pory niewidzialem :kox:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:06_________________________________________________juz oblukalem i opinie dodalem :wink4:

Opublikowano

heh widze ze nadal nic nie wiadomo co z nastepnym spotem...

ktoś chętny? pisac chociaz ze kogos nie bedzie zeby wiadomo bylo na czym stoimy;]