Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

U Bronka?? w Stargardzie robisz auto ??? Znam z opowieści zakład u BRONKA :>

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 178,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak to dokładnie jest w Witkowie ja bardzo dobrze znam wspólnika bronka Piotrka już kilka razy u nich zostawiałem audi i byłem zawsze zadowolony bo nie skasowali za dużo i zawsze byłem zadowolony jeszcze niczego mi nie spartolili także ja osobiście jestem zadowolony a co tam za opowieści słyszałeś dawaj bo aż sam jestem ciekawy

Opublikowano
  • Autor

Cor72z ktoś ci zabrał auto i pojechał na przeglad ;p wchodze patrze auto znajome tylko kierowcy nie widze a tu jakiś gościu do auta wsiada i odjeżdza :D

Heheheh ta też cie widziałem :tongue4: Musiałem zrobić przegląd bo mi zabrali dowód za szyby :angry:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:21_________________________________________________

tak to dokładnie jest w Witkowie ja bardzo dobrze znam wspólnika bronka Piotrka już kilka razy u nich zostawiałem audi i byłem zawsze zadowolony bo nie skasowali za dużo i zawsze byłem zadowolony jeszcze niczego mi nie spartolili także ja osobiście jestem zadowolony a co tam za opowieści słyszałeś dawaj bo aż sam jestem ciekawy

Koleś u niego pracował i opowiadał że to przyjemny warsztat :naughty:

Opublikowano

a trzaska tez a6 :)???Maciej8891 weź mnie ze sobą :)??? please:)

Opublikowano

kurde ludzie macie tu temat http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html;new#new i gadajcie o wszystkim bo z spotowego sie zrobiło gg a potem na kazdej stronie ktoś pyta o godzine spotu jak juz ma sie odbyc..

Opublikowano

<b>Martinez1980</b> jezeli chcesz jechac to nie widze problemu bierzesz dziewczyne ze soba i jazda :) chce zrobic taki poporstu objazd samochodem :) a dokladniej chce zobaczyc te widoki :)

Opublikowano

kurde ludzie macie tu temat http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html;new#new i gadajcie o wszystkim bo z spotowego sie zrobiło gg a potem na kazdej stronie ktoś pyta o godzine spotu jak juz ma sie odbyc..

:wink4:

Opublikowano

marecki1978 mogles to już dać w poście który dodał spiidy

Opublikowano
  • Autor

Ale robicie bałagan :angry:

Opublikowano

dobra panowie koniec marudzenia o niczym w tym dziale:D

robimy spot w pierwszą niedziele kolejnego miesiąca czy spotykamy się wcześniej ?

Opublikowano

Ja jestem za tym żeby wcześniej :>

Opublikowano

ja też Panowie :D najlepiej jutro :D bo jak się okazało jadę do pracy, do Holandii :) w tą niedziele:)

Opublikowano

no to widzę że Ci się coś trafiło w końcu a na długo nas opuszczasz??

Opublikowano

Jeszcze nie wiem, nie mam pojecia. Ale jeżeli bedzie to na dluzej to itak planuje co drugi tydzien was odwiedzać, mam nadzieje ze to sie pokryje z waszymi spotami :D Ciesze sie bo wkońcu cos sie rusza:D

Opublikowano

no to martinez mów kiedy bedziesz i robimy spota ;p

Opublikowano

Ja myślałem żeby spota zrobić w następną niedziele tj 21 i potem znowu na początku miesiąca i to by tak ładnie wypadało co dwa tygodnie co wy na to??

Opublikowano

tylko pozostaje kwestia miejscowki- na feuvercie ostatnio troche nas wypizgało... moze cos cieplejszego?;>

Opublikowano

z tym cieplejszym miejscem to może być problem bo nie kojarzę żeby był gdzieś kryty parking a najlepiej podziemny chyba że na cerfurze ale tam też pizga i do tego remont teraz jest