Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e tam mi to róznicy nie robi jezeli jest spot na krema bo daleko nie mam :cool1: pretesji tez nie mam co by nie bylo :wink4: wydaje mi sie ze nie o liste tu chodzi ale oto ze weekend na forum spontana ciezko zrobic.. bo gdyby kazdy dostal sms-a lub telefon ze jest spot to podejzewam ze wiecej osob by bylo :>

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie :)spiidy zgadzam sie z Tobą, dlatego czekałem na odzew od Galca bo dla mnie białe to białe a czarne to czarne, nasze wczorajsze ugadywanie miało troche spokojny i luźny charakter. Gdyby tak jak ostatnio ugadywaliśmy sie że każdy pisał: "ok mi pasuje zjawię sie" i wpisał na liste to wtedy wiadomo że delikwent sie zjawi i spot jest na stówę. I Jak mi ktoś powie ze coś jest to ja będę, niestety nie miałem możliwości sprawdzić czy rzeczywiście wsyscy bedziecie bo jak pisałem jestem poza domem i jak coś to czekam na tel. a weźcie pod uwagę że muszę gonić z Nowogardu i 64km mam do pokonania :D

Opublikowano

No i znowu chłopaki podpadają! :P Majka zawsze daje radę ale następnym razem powiem Pani za kasą żeby umyła uszy! :D Majkel nie będzie już tak podatny na presję :) i nie spierdzieli szansy na wygraną :) heheh

Opublikowano

No i znowu chłopaki podpadają! :P Majka zawsze daje radę ale następnym razem powiem Pani za kasą żeby umyła uszy! :D Majkel nie będzie już tak podatny na presję :) i nie spierdzieli szansy na wygraną :) heheh

Ja pierdziu ale dałeś ciała Majkel. Honor Nowogardu spuścieś z siłą wodospadu :)

Opublikowano

Witam a kiedy będzie jakiś spocik w SZCZECINIE?

Opublikowano

tomi-f1 musisz zaglądać tutaj do nas i śledzić :) oraz dawać pomysły gdzie kiedy się spotkać :) Ze spotami jak widzisz problemu nie ma wielkiego, zgrała sie fajna ekipa no i witamy i Ciebie :) obyś zagościł na stałe :D

Opublikowano

może mój czas jest ograniczony ale w miarę możliwości to mógł bym wpadać i pogadać..

Opublikowano

może mój czas jest ograniczony ale w miarę możliwości to mógł bym wpadać i pogadać..

zawsze taki większy i bardziej zaplanowany spot jest ugadywany o wiele wcześniej. Tak by każdemu pasowało więc zawsze rzucaj swoje propozycje kiedy Tobie pasuje a my drogą kompromisu starać się wszyscy będziemy tak ustalić termin spotkanka by było nas jak najwięcej :D pozdro

Opublikowano

dobra to moze zamiast gadac jak na pogaduchach :gwizdanie: ustalmy jakis termin spotu :)

Opublikowano

za 4 tygodnie proszę :) HAHAHAHA

Opublikowano

Wy sobie tu plotkujecie, a ja muszę walczyć z powodzią ... :confused4:

Opublikowano

Ale za to masz dostęp do neta :>

Opublikowano

Nie prawda ;) bo to Sara pisze w Maćka imieniu :))

Opublikowano

Oj Maciek dasz sobie rade;) tym wielkim starem drzewa przestawiasz a wody sie boisz :) hehehhe Galec Kochanie ja mam do Ciebie biznes ;) poczta kwiatowa juz do Ciebie jedzie ;P

Opublikowano

He he widzę że nie ma to jak mieć swojego zaufanego człowieka z dostępem do kompa :) No dokładnie Starem stanie wodę zawróci i będzie po powodzi i przy okazji staniesz się bohaterem narodowym :> ludzie będą pisać pieśni o tobie i każda dziewka będzie wzdychać do twojego wizerunku :polew:

Opublikowano

co to panowie się tutaj wyprawia ? :> nie ma mnie i Marcina i odrazu na forum przychodzi zima wstydzić się :P coś trzeba będzie zaplanować tym bardziej że teraz 2 audiczki na sezon letni odpadna na większość spotów :)

Opublikowano

witam! ;)

planujecie może jakiegoś spocika w Gryfinie? bo golfiarze robią non stop i myślą, że są fajni ^^

Opublikowano

ja chetnie bym sie spotkał , ponad poł roku mnie nie bylo wiec jestem za spocikami gdziekolwiek i kiedykolwiek .... przeciez mamy taka piekna jesien tego lata :>

Opublikowano

to jest nowe pojęcie POLSKA ZŁOTA WIOSNA (nie jesień) może coś w tygodniu jakoś tylko mi w tym nie pasuje jeśli już to następny