Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie żałobe macie? co tak cicho tu:)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wlasnie tez to zauwazylem :D marcin wyjechal i juz kompletna cisza

Opublikowano

To konkretnie...może niedziela po południu?

Opublikowano

martinez wyjechal i nikt nic nie pisze;p moze niedziela? bo w piatek jest koncert wiec sobota odpada:)

Opublikowano
  • Autor

Ja w niedziele mogę być :>

Opublikowano

ten i nastepny weekend jak dla mnie odpada ewentualnie w tygodniu wieczorkiem ok 19

Opublikowano

juz jestem panowie jestem :) i sieję zamęt :) na krótko ale jestem :) i moge na spociora wpaść :) hehehehe :) to kiedy ????

dziś???

jutro???

nieeeeee no w poniedziałek nie róbcie :) bo sie nie załapie :)

Opublikowano

a no w poniedziałek to i ja się nie załapię :) tak więc dla mnie najlepiej by dzisiejszy dzień pasował :P

Opublikowano

dla mnie :) tez :) tylko dajcie czas na dojazd w razie co :) hahaha

Opublikowano

dzisiaj to srednio mi pasuje bo niebardzo moge kierowac xD no i ta pogoda :confused4:

Opublikowano

wieczorkiem to moze i ja bym się zjawił, ale niestety bez Audiny bo miala nieciekawa przygode...;] wiecej chetnych??

Opublikowano

skołować sobie drivera:) jak nie mozna kierować :) jakby co to dzwońcie :) albo piszcie itak tu bede zaglądać :)

Opublikowano

a dzisiaj jakie plany na spota ?

Opublikowano

wpadajcie wszyscy do mnie hahahahah :) choc wasnie slyszalem ze ogolnopolskim organizatorem dzisiejszego spotu jest GALEC wiec prosze do niego kierowac wszelkie pytania :)

Opublikowano

Ja widzę że na chwile was samych zostawić i już głupoty na forum wypisują :> Maciek po wyjazdach do Grudziądza otrzymał sprawność organizatora :decayed: i teraz trzeba przećwiczyć jego organizatorskie talenty :)

Opublikowano

hahahahahah dziewczyny spokój :)

Opublikowano

spocik dzisiaj udany :D kręgle dobra sprawa :D Marcin dostałeś tęgie baty :D tak więc na gokartach nie licz na wygraną :P no i w sumie nie chce nic mówić ale to był chyba pierwszy "spocik" bez zdjęć :)

Opublikowano

Fakt kolejny spocik udany, fakt dostałem baty ale nie dramatyzujmy :) nie były tęgie :) heheheh Fakt faktem kręgle super sprawa i przegrałem z godnością i przyznaję że w te klocki jestes lepszy co nie zmienia faktu że Gokarty-męski sport ( a nie zabawa kulkami :) ) to moja dziedzina. Tak nie brałem aparatu specjalnie nie mam lampy a tam by ciężko było fajne foty zrobić. Wiec darowałem siebie. Nastęnym razem. No i do kolejnego spotu bo jak widzę elita się nie zmienia :) nie zmiennie 3 Audice są jak zwykle razem na każdym spocie :) i tak trzymać! pozdro AudiManiacs

Ps. Kurde jak mi się odbija to mięso ze szczura :) ze stargardzkiej kebabowni masakra :) chyba katrina nie zaśnie przy mnie albo mnie zepchnie nogą z wyra :)

Opublikowano

i prawidłowo za te przegrane powinieneś wogóle spać w kuchni a nie :) nie martw się na gokartach też dostaniesz baty ;) a 3 audice to już stali bywalcy :) nie ma to tamto i nie ma na nas mocnych :)

Opublikowano

Ja myślę że wpisały sie na stałe :) do głównej parady i zawsze na czele peletonu :) Każdy spot hehehe jest nasz a co do gokartów to sie ciebie nie boję :) załóż opinacze byś miał cięszą nogę :) bo pipki tak mają :) że boją sie pewnych zakrętów. pozdro ide bo mnie terrorysta woła. see you