Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no troche słabo tu z spotami trzeba przyznać, moze w srode na krematorium o 19 ?

o 20 bedzie pewnie wiecej aut wszystkich marek bo co srode się tam spotykają a pogoda jest ładna wiec moze i my spotkamy sie ustawimy :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html :hi:

Opublikowano

Ja bym chetnie sie pojawil na kremie ale akurat srody wieczorkiem mykam w polske. takze wieczory w srodku tygodnia odpadaja :disgust:

Opublikowano

ja bardziej bym preferowal jesli juz to czwartki

Opublikowano

Mi kazdy dzien powszedni o wieczornej porze odpada.... Pozostaja weekendy :) (Taka praca [nocna])

Opublikowano

witam planuje zorganizować spota w sobotę ( 26 czerwca 2010r ) nad jeziorkiem Ińsko

planuje wyjazd ze Stargardu o godzinie 9-10 do miejscowości Ińsko:

tam jakiegoś grilla by się odpaliło w siateczke na plaży by się pograło do jeziorka wskoczyło i wiele wiele innych rzeczy można porobić

co wy na to ludziska ?

chętni wpisywać się na listę:

1. Maciej8891

Opublikowano

wstępnie się wpisuje....

:>

Opublikowano

jezeli ogarne wkoncu temat turbiny to też wpadne, jak nie to odpadam bo za daleko ;(

Opublikowano

Noooooo Panowie grzać maszynki. Za tydzień wracam na okrągły tydzien, wiec nie ma srania po kątach tylko wskrzeszać turbiny, lać paliwo:) i robimy spociora bo widzę że i A4 wymniera tak samojak A6 a do tego nie mozna dopuścić.

Maciek Insko cooool jestem na zajebi.... TAK

1.Maciej8891

2. Martinez1980 with terrorist Kate like always :)

Opublikowano

no to już lista się zaczyna uzupełniać tak więc tak jak Marcin napisał nie ma srania po kątach trzeba pokazać jak się potrafią spotykać i bawić posiadacze audi :)

Opublikowano

dokładnie tym bardziej ze mamy lato :) zimą sie liczniej spotykaliśmy niż w tak superowe dni:) Trzeba teraz na prawde licznie sie spotkać. Podobało mi sie jak zjeżdzaliśmy w las na ognisko i auta za nami sie zatrzymywały i dziwiły co tu tyle audic :) hahahah szkoda ze im foto nie zrobiłem a było zaledwie kilka maszynek :) teraz mam nadzieję żeminimum 15 autek uda się skroić wiec kurde wpisywać mi sie na liste bo Was odnajdę :) hahahah pozdro Audi klubowicze

Opublikowano

nie zapominaj Marcin, że teraz to będą 2 jednoślady jeździły :)

Opublikowano

Ja Ci dam 2 jednoslady chcesz zaniżać średnią ??? nie denerwuj. Mam to gdzieś, nie wiem jak to zrobisz ale Twoja audica ma sie stawić jak nie chcesz mieć przedwczesnego wypadku :)

Opublikowano

tak groże :) majkel to samo jak na spota audi wsiądzie na jednoślada a jego audi sie nie stawi to zrobię trepanacje czaszki otwieraczem do konserw:) jednemu i drugiemu :)

Opublikowano

bo nie przyjadę na opicie motorku do Ciebie :P to Sara przyjedzie sobie moją audiczką zaleje ją i jazda :) a widzisz ja mam zawsze wyjście awaryjne ;)

Opublikowano

hahahaha grozisz mi???? To ja przyjadę do Ciebie a i pamietaj, nie bedziemy go opijac :) bedziemy go chrzcić :) co do wyjść awaryjnych, lepiej by tak pozostało Audi to audi i żadne mi tam pociski. \spot jest Audi nie hondy :) hahahahah

Opublikowano

wstepmnie sie wpisuje z tym ze chcialbym dołaczyc do ciebie Macieju w stargardzie i razem dalej ruszyc :P:D zebym sie dlugo nie szukał ;)

Opublikowano

nie ma problemu ugadamy sie w stargardzie i ze stargardu ruszy sie na Insko :)

Marcin spoko honda tez sie zjawi i kawasaki :D w koncu ludnosc audi przygarnia wszystkich :D a po drugie i tak wiem ze i Ty bys na naszym miejscu przyjechal swoim pociskiem :D

Opublikowano

widzę ze ktoś to się przerzucił z czterech kółek na dwa, Marcin co tak na chłopaków siadasz niech jadą. Ja osobiście nie przepadam za plastikami więc mogę któregoś nie zauważyć w lusterku :kox: i problem będzie rozwiązany, odechce im się jeździć z nami na skuterkach :decayed: