Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok to wstępnie umawiamy się koło kościoła :) tam będzie najlepiej :) to ja zwerbuję w Stargardzie ekipe z okolic i dołączymy do was w Chociwlu :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok panowie wiec koło koscioła w chociwlu:):) ja dopłyne do naugard i polecimy z marcinem piatkiem i ludzmi na maszewo potem na chociwel:):) a miedzy maszewem a chociwlem droga kręta jak swinski ogon w kapuście :quattro: bedzie zabawa:)

Opublikowano

oki to już prawie wszystko jasne jeszcze tylko ustalmy jakieś godzinki a później zbierzemy wszystko do kupy i trza napisać to w 1 poście żeby za długo nie szukać bo już się trochę tego narobiło

Opublikowano

Wiec ja zabieram psa , grilla i 2 kg zajebistej karkówki:):) zawijam o 10.20 do naugard na plac:)

Opublikowano

to 10:30 parking lidl w nowogardzie pasi??

Opublikowano

tak umówmy się tam gdzie zawsze czyli na lidlu w Nowogardzie o 10:30 a 11:00 w chociwlu się widzimy. Dawidoff32 kurde ja tez biorę psa :) zreszta jak zawsze:) wiec miej smycz:) bo moja bestia też sie rzucać bedzie :/

Opublikowano

to więc tak

Ekipa z Nowogardu i okolic spotyka się o godzinie 10.30 na stałym miejscu czyli na parkingu koło lidla

Ekipa ze Stargardu i okolic spotyka sie o godzinie 10.30 na parkingu koło biedronki (tylko trzeba ustalić czy tej na pyrzyckim czy tej drugiej)

Później wszyscy spotykamy się o godzinie 11.00 w Chociwlu na parkingu koło kościoła

i stamtąd ruszamy wszyscy razem do Ińska, ja wezme piłkę do siatki żeby można było sobie troszkę poodbijać na plaży bądź w wodzie :)

a i jeszcze jedno dowiedziałem sie że ten parking przy plaży głównej jest płatny dokładnie nie wiem jakie tam są ceny ale Sara mówiła że 2zł za godzinę a 10zł za cały dzień

tak więc to by było wszystko na ten temat chyba że ma ktoś jakieś obiekcję to niech śmiało się wypowiada :D

Opublikowano

10.30 nie lekko za pózno????? mamy do przejechania nowogard-maszewo 21 km maszewo -chociwel 13 km = 33 km zważywszy na to ze ja nazbierałem 18 pkt :yeah: na swoim koncie nie zamierzam mocno cisnąć :):):)

Opublikowano

10zł to chyba nie tak strasznie jak na cały dzionek??? co??? super nie zapomnij piły :) jak masz do nóżki to też weź :) a co do wyjazdu to dokladnie tkak jak piszesz:) z racji tego ze mam tam u gory znajomosci i konfidenta ktory kapuje wiem już że nieby weekend ma być piekny i poniżej 29stopni nie schodzi :) wiec kurna panowie krótka lista co zabrać :)

1. Audi

2. Kobietę, koleżankę, kolegę - jak kto woli

3. Swoje biale dupsko

4. Ja zabieram co dla niektorych browarka (bo ja nie lubie) ewentualnie wodeczke jakby ktos chciał coś mocniejszego strzelić

5. balsamik z filterkiem UV :)

6. szaszłyczki

7. kiełbaski

8. grillek

9. brykiet and podpałkas :)

10. akcesoria do gry

11. gatki do kąpieli

12. materazzi

13. KABELEK OBD :)

14. psa

15.aparat+LapTop:) Maciek weź swój statyw jak mozesz zobaczymy czy pasuje i pamietajcie o akcesorjach bo to sprawa VAG'i państwowej :)

jak ktos ma jeszcze pomysły to dawać może o czymś zapomniałem:)

Dawidoff32 możemy wcześniej z Nowogardu wyruszyć np 10:15 żeby spokojnie sobie polecieć. Tym bardzi8ej ze jeden może gonić motorem to po dziurach raczej lipa, mamy jechać spokojnie i relaksująco by każdy bezpiecznie docisnał do końca bez mandatów

Kurna panowie trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki o jedenastej mam eksterminację trzech ósemek :/ nawet kurna nie wiem czy sobie Wami kiełbaske w Ińsku wciągnę :/

Opublikowano

lepiej być wcześniej, ja postaram się pierwszy raz nie spóźnić i być o 10 na Lidlu, będę miał punkty 1, 2, 3, 6,7,8,9,10,12 + armata, qwa gdzie ja to wszystko pomieszczę :tongue4:

Opublikowano

No to super jak piątku uda Ci sie nie spóźnić :) hehehe ok więc my się widzimy o 10:00 ja też bede o tej godzinie na Lidlu.

Opublikowano

lepiej być wcześniej, ja postaram się pierwszy raz nie spóźnić i być o 10 na Lidlu, będę miał punkty 1, 2, 3, 6,7,8,9,10,12 + armata, qwa gdzie ja to wszystko pomieszczę :tongue4:

Laptopika + Vag + przetwornice z 12V na 230V+kody błedów zabieram ja wiec no problemo:):) komu co i trzeba zrobimy:):)

Opublikowano

No jeden z nas na pewno bedzie cisnal motorem :) wiec spokojnie na trasie zeby nie bylo tak jak zawsze..... ze trzeba uruchamiac wszystkie konie w maszynie :) pozdro

Opublikowano

bedziemy jechac spokojnie majkel, wiec relaaaaaxx :)na 10:00 przed lidlem i mamy godzinke by dotrzec do chociwla

Opublikowano

no i piknie kurde piknie :) czego chcieć więcej :) Panowie przezyłem zniszczenie 3 ósemek :) ja pierdziu jeszcze gadam jakbym kijem basebalowym dostał łomot. Taka malusie, drobniusia Pani miła dentystka a urządziła mnie na perłowo :/ lecze rany i mam nadzieje ze do soboty będę jak New :) pozdro all.

Opublikowano

pogoda zapowiada się rewelka więc teraz tylko czekamy do niedzieli odpalamy bestie i zalewamy insko

Opublikowano

Cysiu do jakiej niedzieli :)??? jak my w sobotę lecimy :) cos Ty znowu nie na czsie :) ja Cię w sobotę przed lidlem widzę o 10tej :) W SOBOTĘ :)

Opublikowano

:beer1: :yeee: Cysiu S O B O T A 26 czerwiec 2 0 1 0 A.D

Opublikowano

dokładnie :D kurde co taka cisza, gdzie są wszyscy. Spot tuż tuż :)