Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki dzieki za miłe przywitanie mam nadzieję ze nie zawiodę i nic się nie wydarzy do soboty:) i pojawię się tam z moją niunią:):) :wink4:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poczekaj na reszte :D hehehehe spoko też mamy taką nadzieję i że zwerbujesz jeszcze koleżkę a i Maćkowi uda sie służbę przełożyć :/ oby tak :) to na którą spocik ustawiamy :D wylatujemy ze Stargardu czy jak ??? mi sie wydaje że tak o 10:30 start a jak wam pasuje ???

Opublikowano

Ja sobie tak myśle ze polece ze swojej wsi:):) i będe na 11 ahhh...... mam tu niezłego grafika może wyrzezbić nam fajne koszulki dla naszych pań polóweczki oczywiście albo prasowanka albo haft projekty będe miał w wtorek:):) czekam na jakieś sugestie:)

Opublikowano

o to może ja bym z Tobą poleciał fajnie jakbyśmy gdzieś się razem w połowie spotkali i polecieli kolumną :) zdjęć trochę porobili i wogóle a co do koszulek niezła sprawa hehehe ja już o tym pomyślałem i moją pannę zterroryzowałem :) i mi namalowała na koszulce to co chciałem i gdzie chciałem:)

Wlepa klubowa już jest na aucie ale poszedłem trochę dalej i naznaczyłem siebie w postaci koszulki :) swoją kobietę i psa który ma klubową chustę :) na szyji:) poniżej 2 koszulki z chustą 2 jeszcze do skończenia:)

bc9P0.jpg

Właśnie mi piatek napisał że też na ińsko leci wiec mamy kolejną A6 :)a lista przedstawia się następująco :)

1. Maciej8891 ( jednośladem )

2. Martinez1980 with terrorist Kate like always

3. Cysiu with Asia

4. Sara ( moja audina )

5. Majkel ( również jednośladem )

6. kazikboy

7. Bert

8. Spiidy

9. Aruzzz

10. Cor72z

11. Dawidoff32

12. piatek z Kamilą

Opublikowano

no ja napewno gdzies w stargardzie sie podepne :) wiec czekam na miejsce i czas startu w ZST

Opublikowano

Dobra ja myślę czy to Stargard czy Gryfino, Gryfice, Nowogard, Dobra, Dębice, czy Szczecin, każdy skądś jedzie a itak będziemy przelatywać wszyscy przez Chociwel i fajnie jak byśmy tam sie wszyscy spotkali i razem polecieli na Ińsko. Jeśli nie ma propozycji to ja proponuję godzinę 11tą w Chociwlu. Wtym strategicznym punkcie się spotykamy i lecimy dalej. Co Wy na to ????

Opublikowano

Strategiczny punkt duzy parking za sklepem pesso w chociwlu i polecimy kolumna:) aa co :):) :evil:

Opublikowano

Dawidoff32 kurde masz kawał porządnego furacza:) tylko pamietaj byś kolumny nie zgubił a bynajmniej mnie ja kurde pneumatycznej zawiechy nie mam :) i mogę przecierkę zrobić po tej zajebistej drodze:) a piątek to już wogóle :) będzie szorował. OK mi pasi choć nie wiem gdzie ten sklep ale znajdę :) poczekajmy aż inni napiszą czy im pasi :)

Opublikowano

ja myslę marcin zebyś skoczył na maszewo a potem na chociwel troche nadłożysz drogi ok 10 km ale bezpiecznie bo tam droga ok:) aa jesli pojedziemy przez dobrą to też znam inną dojazdówkę:) a pesso jest przy głownej naprzeciwko cpn Orlen ewentualnie stacja Pekapu:):)

Opublikowano

No to jak znasz inną dojazdówkę to mogę wpaść po Ciebie z piatkiem i razem z dobrej pojedzimy:)

Opublikowano

Ok nie ma sprawy:):):):):):) mamy cały tydzien:):) [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 23:53_________________________________________________ :mysli: wezme grilka duzego na kółach ze soba........ i opału do niego... czy jak to organizujemy?????? :mysli:

Opublikowano

weź weź dobrze:) gadasz:) jak coś to mów ja np kupie brykiet i rozpałkę:) i też weźmiemy jednego grilla :)

Opublikowano
:slina: nie wspomne o karkówce takiej ze :slina:
Opublikowano

dobra mam kolejnego zawodnika :) Baryła jak zawsze z nami :)

1. Maciej8891 ( jednośladem )

2. Martinez1980 with terrorist Kate like always

3. Cysiu with Asia

4. Sara ( moja audina )

5. Majkel ( również jednośladem )

6. kazikboy

7. Bert

8. Spiidy

9. Aruzzz

10. Cor72z

11. Dawidoff32

12. piatek z Kamilą

13. Baryła

Opublikowano

to rozumiem że nic nie muszę brać :> to dobrze bo każde obciążenie dodatkowe do mnie bardziej mnie przybliża do nawierzchni. Ja wolał bym lecieć przez Łobez jak ode mnie to jest najbardziej optymalna droga, ale do Chociwla w zeszłym roku dojechałem choć było ciężko, a koledzy przy kościele niema jakiegoś parkingu?? coś mi się kojarzy że tam był jakiś nie mały postój ale mogę się mylić.

Opublikowano

Siema piatek ::) tak jak pisał marcin umówimy sie w mojej wiosce ewentualnie polecimy z nowogardu przez maszewo do chociwla :):)

parking jest w chociwlu koło koscioła ale to taki mały parking lepiej może koło pkp???? jest duzy:):)

Opublikowano

eeeeeeeeee panowie:)to jest obojętne :) heheheh chociaż koło kościoła to wiem gdzie to ale jak lecimy wspólnie to nie ma problemu. piatek lećmy w trójkę (być może w czwórkę albo piątkę) przez maszewo tak jak pisze Dawidoff32 ominiemy wszystkie dziury, bynajmniej tak twierdzi kolega bo ja tamtędy nigdy nie leciałem :D

Opublikowano

panowie i panie szykujcie się na udany wypadzik :D nie ma bata na Mariole że się spocik nie uda :)

No i co najważniejsze to witamy nowego kolegę :)

Opublikowano
:hi::good: