Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ze moja bestia nisko siedzi i czy nie bedzie problemu z ulokowaniem łapek od podnosnika?? Ale za info serdecznie dzieki....

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no macieju chyba tylko ja sie dolacze z okolic szczecina ale zobaczymy wrazie co zapisalem sobie twoj numer :) gps wezme :D to powinienem trafic ;)

Opublikowano

kazikboy nie ma bata byś nie trafił :) ta wiocha ma 2 mieszkańców :) Maciej i Sara :) główna ulica przez całą wichurkę :) wiec spoko :)

Opublikowano

Ładnie wcześnie się kładziesz martinez spać nie możesz pod jarało spotem czy na balu byłeś... :polew: Ja też wróciłem do chaty koło III:OO am :wink4: :wink4: :gwizdanie:

No dobra Pany lecę opłukać wózek jeszcze szybkie końcowe zakupy i spotykamy się na trasie.... czołem!

Opublikowano

Panowie z tego miejsca z racji tego ze jutro juz mnie nie ma ale jak zwykle słów na wiatr nie rzucam foty zamieszczę, chciałbym podziękować za zajebiaszczy spocior :) i tak liczną frekwencję :) było extra oby tak dalej :) bardzo mi sie podobało :) Insko zostało nawiedzone przez Audiny :) narobilismy zamieszania :)

Opublikowano

:kox: zamieszanie to zrobilismy o tych wsiaxh miedzy maszewem a chociwelem:):) tam w zyciu tylu aut nie widzieli:):) na raz:) :>

ja też chciałbym podzekowac za :thumbup: spotciorek:) było zajebiaszczo i oby za niedługo był replay:):)

Opublikowano

:kox: zamieszanie to zrobilismy o tych wsiaxh miedzy maszewem a chociwelem:):) tam w zyciu tylu aut nie widzieli:):) na raz:) :>

ja też chciałbym podzekowac za :thumbup: spotciorek:) było zajebiaszczo i oby za niedługo był replay:):)

spoko koleżko :) replay będzie na bank :D już my sie mistrowie z Maćkiem i Tobą zamieszania za to weźmiemy :D

Opublikowano

replay odbędzie się w lipcu :D i mam nadzieję że w jeszcze większej ekipe :)

Opublikowano

Genialny spot! Ja rowniez chcialbym podziekowac. Liczna i fajna ekipa i oby wiecej takich imprez! :) Pozdro i do zobaczyska ;)

Opublikowano

hehe no własnie udało mi sie nie trafic pod biedronke w stargardzie ale jeden telefon i mnie znalezli :) wielkie dzieki za przywitanie :D no i fakt audic bylo juz troche ;D czekam na konkrety co do lipca przyjaciela musze zwerbowac :D ale musze juz troche wiedziec aby sobie wolne szykowal :)

Opublikowano

Panocki, mnie nie moglo byc.... Ale jest inna opcja. Od "wiekow" :kox: w nudnym miescie szczecin odbywaja sie spoty w kazda pierwsza niedziele miesiaca organizowane przez :audi::a4fan:. Na lipiec przypadalo by to o4.o7.2o1o. Nie wiem jaki liczna byla to grupka w Insku, ale co myslicie na pomysl by taka grupke zorganizowac w szczecinie i razem pojawic sie na krematorium??

Opublikowano

denveco w wątku z fotorelacją możesz zobaczyć ilu nas było :)

Opublikowano

No fotek bylo dosyc sporo, gratuluje udanego wypadu, ale nie ma to jak flota jednego modelu auta a tam widzialem inne audi i jakis filetowawy wynalazek :wink4:. Ale zaczynam dostrzegac ze pierwotne pierwszo niedzielne spoty zaczynaja wymierac....

Opublikowano

kurde tak chcialem jechac i .. eh ;( mam nadzieje ze w lipcu mi sie uda , a spoty niedzielne wlasnie juz jakoś wymarły ale mozna by było jakiegos zrobic :)

Opublikowano

krematorium zamkniete ;p wznowili budowe ;(

Opublikowano

Pany świetny spocik :oklaski:

Szkoda że tak krótko byłem ale niestety miałem bardzo małego pasażera któremu klimat plaży chyba nie służył i musiałem się zawinąć.... ;(

Martinez wiem że chciałeś ze mną się napić wódki z okazji moich urodzin :gwizdanie: ...ale nie miałem kierowcy stąd taka drętwizna .... :wallbash:

Odbijemy to sobie na następnym spocie :wink4:

Pozdro 4all

Opublikowano

w lipcu będzie okazja do wypicia i to nie byle jaka :) ale dokładnie Bert trzeba będzie opić i Twoje urodzinki tak więc w lipcu będziemy opijać urodziny moje Twoje i Galca :D

Opublikowano

krematorium zamkniete ;p wznowili budowe ;(

dokładnie tak :( trzeba nową miejscówke znalesc na spoty lub wrócic na parking koło castoramy i feuvert-u :(

a co do opijania to tez mam w lipcu ;d

Opublikowano

no to Spiidy co tu dużo pisać zrobi się masówkę urodzinową :evil:

Opublikowano

Oj, cały czas się spotujecie... a ja na weekendy pracuje ostro :| zmajstrowali byście coś w tygodniu ;)