Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie z marcine ma gg omawiamy sprawę biwaku w pewnym miejscu sprawę przedstawimy w ińsku:):):vaglogi:

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kurde i Piątek się zaczął udzielać nie no to teraz to już świeto lasu jest hehe :D

Opublikowano

No to wg.obliczeń mamy już 16 osób:):)

Opublikowano

cicho, siedzę tu puki szefa niema bo jak przyjdzie to :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 09:45_________________________________________________chyba 16 aut bo ludzisk będzie więcej :tongue4:

Opublikowano

kurde to zaoramy to insko:):):quattro:

Opublikowano

i tak ma być niech ludzie zobaczą że klub audi to potęga hehe :)

Opublikowano

no okej, a wiadomo jak tam z miejscówką czy trzeba coś rezerwować albo kogoś informować, nie wiem tak pytam a może to już macie ogarnięte jak tak to tematu niema :>

Opublikowano

nie no tam każdy wpaść może :) dobrze gadacie zaoramy to Ińsko :) ci co mają quattro hahahahahah

Opublikowano
:dziura::dance2::quattro: to będzie się działo :beach:
Opublikowano

żadnych miejscówek nie trzeba rezerwować jest dość spory parking przy plaży :) więc się pomieścimy wszyscy :)

Opublikowano

to nie ma tematu :tongue4: tylko brać kąpielówy i będziemy opalać białe wielkie mięśnie piwne :>

Opublikowano

tak jak piszesz Piątek tak jak piszesz nie inaczej :D do tego dojdzie gra w siatke w wodzie :D

Opublikowano

Nie sadze ze pogrzeją wodę w jeziorze do 25 stopni:):):) ale zawsze można wysłać maila w tej sprawie do burmistrza:):):) :sesese::beach::banan1:

Opublikowano

a tam chyba aż tak źle nie będzie :P

a więc skoro o 11 się spotykamy w Chociwlu to o godzinie 10.30 spotykamy się ekipa ze Stargardu i okolic spotkamy się w Stargardzie na Biedronce (koło siedla pyrzyckiego) i stamtąd ruszymy na Chociwel a z Chociwla na Ińsko :)

Opublikowano

dokładnie chłopaki :) chyba że ze stargardu chcecie w Maszewie dołączyć do Nas :) hahahah kuuuurde jak macie mieśnie piwne :) bo ja mam talię osy :) to 25st to dla Was za dużo :) ja tam będę opalać białe dupsko tarzana :) hahahah a wy opalajcie te białe wyspy :)

Opublikowano

ja niestety panowie odpadam tym razem ;(pracuje a bardzo chcial bym pojechac ale coz moze nastepnym razem sie uda

Opublikowano

to jak Marcin skąd ruszamy bo ja pewnie od Asi będę jechał to bez różnicy mi czy przez dobra Maszewo czy którędykolwiek

Opublikowano

Cysiu to wpadaj do Nowogardu :) koleżka z Dobrej Dawidoff32 też będzie w Nowogardzie i piatek tu także dojedzie :) i razem ruszamy na Maszewo :)

Opublikowano

to gdzie w Chociwlu sie spotykamy koło kościoła czy koło pkp ?

Opublikowano

spotkajmy sie koło kościoła :) takie jest bynajmniej moje zdanko :D tam jest osiedle :) ludzie bedą mieli na co patrzeć jak tyle audinek się zleci :D