Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak nie dalem rady.. swieta i wyjazd do dziadkow eh.. sory ze niepisalem nic wczesniej ale dopiero wszedlem na forum od czasu ostatniego mojego posta

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jednak nie dalem rady.. swieta i wyjazd do dziadkow eh.. sory ze niepisalem nic wczesniej ale dopiero wszedlem na forum od czasu ostatniego mojego posta

a nio szkoda

Opublikowano

ja też się nie odzywałem nie miałem dostępu do kompa. Niestety pompa wody mi zdechła i miałem auto unieruchomione i dopiero dzisiaj nabyłem pompe i jutro będę się z nią męczył może następnym razem się zabiorę a jak w ogóle było żadnych fotek nie widzę??

Opublikowano

zdjęcia są w osobnym wątku

Opublikowano

kurde dzisiaj jutro pojutrze mogł bym jechac eh.. no trudno.. a spota jakiegoś w szczecinie jeszcze w tym roku robimy ? moze ognisko na głębokim..

Opublikowano

to dorzucajcie odrazu linki do zdjęć

Opublikowano

ja tez nie dojechałem bo braklo na paliwo pozdrawiam

Opublikowano

linki masz zawsze i fotorelacje w osobnych watkach, zawsze tak robie :)

Opublikowano

no właśnie w głównym wątku czyli tutaj nie widzę linka do galerii ale już znalazłem tak że nie ma problemu dla chcącego nic trudnego

Opublikowano

a więc kiedy kolejny spocik tego typu ?

Opublikowano

hmmmmm jsk nsjszybciej :)

Opublikowano

A ja wyjechalem z pod domu ale nie dojechalem, pasek mi strzelil i d*pa blada, jeszcze problemy mam przy odpalaniu auta. Odpali na 3 sekundy i gasnie, nieraz zalapie za 5 razem a nieraz za 15. Masakra.[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 20:54_________________________________________________A organizujemy cos jutro, jako ze to przypada pierwsza niedziela, pierwszego miesiaca i nowego roku?? Ale VAGa czy moglbym prosic by ktos wzial.

Opublikowano

ja jutro moge wpasc ale zeby nie bylo ze 3 osoby beda :wallbash:

Opublikowano

To wiec ustalamy ze bedzie to 02,01,2011, godz 18, miejscowka wiadomo jaka zjazdowa kostka brukowa z walow chrobrego (tak dla formalnosci :wink4:

Opublikowano

nie wiem czy jest sens jechac jak nikt nie czyta tego watku i nic nie pisze ze bedzie :thumbdown:

Opublikowano

Ja bedac w poblizu zajechalem z ciekawosci, postalem sam znaczy z kobieta 10 minut i sie zawinelismy, pisac chyba nie musze dlaczego. Ehhh zachodniopomorskie spoty, szkoda slow :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

wiesz jak będzie cieplej to pewnie i frekwencja sie poprawi bo mi nawet gdybym mieszkał w szcz to chyba niechciało by mi się wychodzić na ten mróz ale jakby cos było np w jakiś czwartek lub wtorek to po pracy czyli ok 18:30 bym mógł zajechać

Opublikowano

zawsze mozna zrobic spot pod jakimś MC lub KFC i siedziec w srodku :)

Opublikowano

bez przesady bo co to za spot w MC bądź w KFC ? nie to nie to :no: poprostu większości nie pasują terminy ostatnio też był organizowany kulig tyle osób się deklarowało a były zaledwie 4 autka ale nikt nie narzekał tutaj niestety nie dorobimy się dobrej frekwencji na spotach

Opublikowano

no jak nie ? w civicklubie były spoty w mc i duzo ludzi wpadało :wink4:

jezeli termin nie pasuje to zawsze mozemy jakis inny ustalic ale jak rozmawialismy o terminie to malo osob sie udzielało..

problem moim zdaniem jest poprostu w tym ze nikomu sie tylka ruszyc nie chce a nie ze zimno miejsce nie takie czy termin :kox:

co do tego ognicha ja chcialem jechac ale kurde no swieta mi strasznie nie pasowaly a kolejny dzien juz byl ok ..

mozemy sie tez spotkac na glebokim , odpalic ognicho i bedzie cieplo :decayed: