Opublikowano 8 Sierpnia 201214 l Takie obcowanie w naturą fajna sprawa mogę jeszcze powiedziec ze znajduje sie tam toaleta także może to was jeszczze bardziej przkeonac do tego miejsca ;D
Opublikowano 8 Sierpnia 201214 l hahahaha toaleta:) zacny atut aczkolwiek ubolewam bo mnie na pewno nie bedzie przynajmniej jeszcze przez 3 weeksy :/
Opublikowano 8 Sierpnia 201214 l jedzie ktoś w week na Cultstyle • Zobacz wątek - [zlot] III CULTSTYLE.PL 10-12 .08.2012 WILCZE LASKI ??? dojazd tam jest tragiczny google pokazuje 3h a droga to 178km dojazd tam z pily ponoc tragedia 2 tygodnie temu byl kolega na zlocie vw i mowi ze nie jest zle. byl ktos rok temu? warto? bo tak sie zastanawiam czy nie pojechac
Opublikowano 8 Sierpnia 201214 l Panowie ja się piszę na zlocik pisać tylko kiedy. Wysłane z mojego GT-I9100
Opublikowano 9 Sierpnia 201214 l gdzieś się zdjęcia znajdą tej że miejscówki A więc tak miejscówka wygląda i tak bawiliśmy się 2 lata temu
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l To Marcinie 30 wracasz tak więc 1 września proponuję zorganizować tam spota
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l jesli wszystkim pasi to mnie tez ale ja bym asekurayjnie zrobil ze 3-4 dni po 30tym bo moj charakter pracy sprawia ze ta data moze sie lekko przesunac a nie chcialbym z mordy holewe robic, zreszta wiesz.
Opublikowano 12 Sierpnia 201214 l W imieniu BMW Klub Szczecin chciałem zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie na lotnisku Śniatowo. Zaczynamy około godziny 11:00 dnia 26.08.12. Przewidziane atrakcję to jak tradycja nakazuje: 1. tor zręcznościowy 2. 400m 3. Wybory najniższego auta zlotu 4. Konkurs strzelecki i wiele innych atrakcji, a przede wszystkim spotkanie miłośników motoryzacji w miłym towarzystwie. Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszamy do spędzenia niedzieli pod znakiem rywalizacji. Obrazek
Opublikowano 13 Sierpnia 201214 l no to może Marcinie ten nasz spocik zrobić tak 8-9 czyli następny weekend po twoim powrocie, wtedy już masz zapas a ja np już będę po wypłacie więc na wachę mi nie braknie :D
Opublikowano 16 Sierpnia 201214 l To co będzie ktoś dzisiaj na wałach ? Bo żebym tam sam nie stał I może wtedy samochód umyję
Opublikowano 16 Sierpnia 201214 l no nie wiem czy jest sens skoro w niedziele jest chociwel tak więc lepiej polecieć na chociwel