denveco Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Organizujemy jakiś spot w niedziele o godz 12 np na Chociwlu?? Kto by się pisał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbojus Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Jestem za i slyszalem ze pogoda ma byc ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ja odpadam .. do 13 będę biegał między trzema ścianami i szybą odbijając piłkę muszę się dotoczyć w końcu na jakiś spot w tygodniu bo weekendy na ogoł sa bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciu Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 a nie mogłaby być sobota??? w niedzielę akurat jestem 12 h w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 może by tak dziś na Wałach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 może by tak dziś na Wałach ? Dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 A dlaczego nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dawaj ziom jutro albo w niedzielę ustawkę na Wałach No chyba ze lecisz do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binki Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ja od niedawna mieszkam w szczecinie ale jutro moge sie gdzies spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Lece do domku ale w niedziele koło 20tej chętnie bym sie spotkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Panowie, niedziela 18 pod wałami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Niedziela lepiej ja w sobotę nie dam rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Niedziela lepiej ja w sobotę nie dam rady :/ Niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dawać ilu by było chętnych a potem się podejmie decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binki Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 W niedziele wieczorem moge ale kolo 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 niedziela dzik, a tu filmik z nowym tłumikiem, zapodaje bo jutro jadę założyć stary: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Może być niedziela wieczorem godzina nie robi mi różnica. Pytanie tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 To robimy liste i zobaczymy czy gra warta świeczki 1. MartineZ with Kate Terrorist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jutro o 18 bedę jak wytrzeźwieję czyli grubo ponad 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jutro o 18 bedę jak wytrzeźwieję czyli grubo ponad 90% Kolego wpisuj sie na liste i trzymajmy sie listy i nie walimy procentami bo te procenty już nie raz pokazały że są g... warte Ja jesli pisze ze będę oznacza to dla mnie że pić nie będę a jeśli nie bedzie spotkania nawale sie jak szpadel PROSTE JAK SZCZANIE !Pytanie czy na prawde chcemy się spotkać ? Czy to słomiany zapał One more time 1. MartineZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi