spiidy Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja odpadam bo kierownicy dzis nie dotkne ;d
nochal Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 ja niestety podobnie jak spiidy;p no a pozatym nie zdarzylbym poskladac wszystkiego- najlepiej bedzie jak zrobimy jak mowi Galec- spot wdg ustalen wczesniejszych;]
Maciej8891 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 dokladnie panowie za tydzien w niedziele sie zrobi spocik a w tygodniu zgadamy co do godziny i miejsca spotkania
Galec Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Panowie a jedziemy jakąś większą grupą na przywitanie wiosny na lotnisko do Bagicza 21 marca?? ja osobiście bym się przejechał
spiidy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ja chętnie ale nie pisze ze na 100% bo jeszcze za wczesnie
Galec Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Maciej 8891 możesz wpaść z całym poligonem jakimś czołgiem myślę że byś był niezłą atrakcjom :> ja też jeszcze nie wiem czy na 100 ale już rzucam hasło żeby potem nie było że na ostatnią chwilę jak będzie marzec to się nowy wątek osobny zapisze i tam damy listę chętnych. A nasz niedzielny spot na którą i gdzie organizujemy??
fusse Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 a Panowie co bedzie w tym bagiczu na lotnisku? jestem z koszalina,ale nic nie slyszalem o zadnym konkretnym spocie... w zeszlym roku w marcu w bagiczu to byl konkretny spot, calkowicie dziki,zero organizacji, bylo okolo 2-3 tys ludzi! cale kluby przyjezdzaly na ten spot. bylo to pozegnanie szkoly samochodowki z koszalina. calkiem niezla zabawa,bylo na co popatrzec. do bagicza to bym i ja wpadl,bo blisko mam, bo do nowogardu,tam gdzie sie czasami widzieliscie to za daleko. w ogole popsulem audi:/ ukrecilem ktorys przegub, tylko nie wiem ktory, stoi pod blokiem juz drugi tydzien furka i czeka na cieplejsze dni :/
Maciej8891 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 hehe <b>Galec</b> zapewne bym byl niezla atrakcja no i nie grozne by mi byly zadne sniegi ale niestety akurat mam poligon a z mila checia bym sie wybral
spiidy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Maciej8891 napewno jeszcze nie jedna impreza otwierająca sezon bedzie
Maciej8891 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 <b>spiidy</b> nie ma innej opcji bedzie trzeba zorganizowac wlasnie jakas impreze otwierajaca sezon taka trwajaca weekend
fusse Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 sorka za offtopic, wzieli Cie do woja? :gwizdanie: mam 20 lat, w marcu 21, wlasnie obawiam sie czy mnie nie wezma. zrezygnowalem ze studiow w tym roku, choc jestem na nich zapisany..
Galec Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Panowie co do jakiegoś zlotu otwierającego sezon ja jestem jak najbardziej za można by było na przykład zrobić to jak będzie majówka i nad może pod namiot wyskoczyć sobie. I mam jeszcze pytanko czy na prawdę nikt nie ma zdjęć w dużej rozdzielczości do dyplomu??bo ja już cały net chyba przewaliłem i nie mogę nic znaleźć co by się nadawało a bez tego 3 wersja dyplomu jest w czarnej d...e , a dobrze by było już go skończyć wydrukować i zorganizować jakieś zawody albo coś bo jeszcze trochę to pachołki na szafie to korzeni dostaną
spiidy Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html
Maciej8891 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 <b>fusse</b> nie martw sie nie wezma Cie do wojska juz nie ma zasadniczej sluzby jedyne co mozesz zrobic (chyba ze juz to zrobiles) to isc do WKU i poprosic ich zeby Ci wbili w ksiazeczke ze jestes przeniesiony do rezerwy <b>Galec</b> masz Ty i racje maly wypadzik nad morze w majowke to bardzo dobry pomysl jestem jak najbardziej za a co do zdjec w dobrej rozdzielczosci to niestety chyba nikt nie ma ale spoko tak naprawde nawet najprostszy dyplom bedzie najlepszy bo nasz a co do zawodow to nie chce nic mowic ale nad tym tez juz mozna by bylo sie zastanawiac chyba ze sie myle panowie ? :>
Galec Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Na którą i gdzie robimy zlot w tą niedziele?? A może by tak podjechać sobie na gokarty?? Co wy na to??
spiidy Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 godzine proponuje 16.. a miejsce to już jak chcecie..
Galec Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 mi też 16 pasuje, i ponawiam pytanie odnośnie gokartów może by się tak wybrać i trochę poszaleć??
spiidy Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 i co feuvert czy gdzieś indziej ? ja na gokarty sie nie pisze w tym tyg ze wzgledów finansowych:(
Rekomendowane odpowiedzi