Trooky Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja odpadam ale w tygodniu wieczorem jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ja odpadam ale w tygodniu wieczorem jak najbardziej Toś nie Ty wczoraj pod operą był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ja, dałem dziewczynie pojeździć moim autem, aby się oswoiła, i dopiero jak uciekliście to mi powiedziała że ktoś audi przejeżdżał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bo kurde niepoznałem kierowcę Wróciłem ale już was nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Już dość było stresów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 taka pogoda i nic się nie dzieje masakra jakaś się tu dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 taka pogoda i nic się nie dzieje masakra jakaś się tu dzieje Standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Powiedział człowiek-widmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Można cos na przyszly weekend albo w tygodniu, jakaś środa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Byle była pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciu Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 może bardziej weekend. jest większe prawdopodobieństwo że ludziki będą mieli wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ja będę w szczecinie w czwartek ale jeszcze niewiem dokładnie o której a w weekend jak będzie taka pogoda to może chociwelska?? ten pierwszy parking od skrzyżowania z ekspresem tam są ławki miejsca na ognisko czy grilla?? ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- Powiedział człowiek-widmo Ostatnio jak się pojawiłem na kluczewie to misiaki zabawe popsuły a później albo kobieta mi psuła plany albo trzeba było w delegacje jechać albo auto szwankowało ale jak narazie jest wszystko ok tylko turbo mam do czyszczenia ale to może w tygodniu ogarnę a jak nie to itak jeszcze z tym można pojeździć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Cysiu, to nie było do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 to co chociwelka w niedzielę jak będzie pogoda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Z tym że ponoć ma padać w niedziele Prędzej w sobote, bo jeszcze mają być ostatki pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Siemka. Coś lipnie widzę. Kto by się pisał na sobotniego spota powiedzmy o godz 12?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Siemka. Coś lipnie widzę. Kto by się pisał na sobotniego spota powiedzmy o godz 12?? Wciagnelem sobie wypas kiere do eski http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/56/05/09/3956050985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciu Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Siemka. Coś lipnie widzę. Kto by się pisał na sobotniego spota powiedzmy o godz 12?? Wciagnelem sobie wypas kiere do eski http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/56/05/09/3956050985 no to żeś odpisał tak apropo's tematu.... chyba nie ten dział co?? sobota ja odpadam. praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Koledze "Mecromon" mały OT się zrobił... trochę jak dla mnie za bardzo "ostra". "damciu" - nie jemu jednemu się zdarzyło zrobić OT. Przejrzyj poprzednie 122 strony to nie jeden OT znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi