denveco Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wstępnie proponował bym 13.04.2013. Też na zjazdowej kostce brukowej o godz 18. Lub np na godz 12 na Chociwlu na jakimś grillu. Co Wy na to? Jest wystarczająco dużo czasu by zorganizować sobie wolne. A i kto wie może i frekwencja będzie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja odpadam, w tym czasie jest Moto Show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ten przejazd przez miasto to największa trauma jaką przeżyłem w tym aucie przejazd przez miasto w miarę zatłoczone bez hamulców to nie jest dobry patent na spędzenie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Trzeba było hamować wstecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Lub kotwice rzucać za okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 hamował siłą umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciu Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 szkoda że ja miałem robotę do 18:00 Przyjechałem później na Wały, ale już uciekliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A ja tak liczyłem na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 chociwel next time ale nie w motoshow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tydzień później są z kolei jajcowate święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no i git, jaja święcić a potem furacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciu Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ja mam taki pytajnik. macie może jakieś kontakty żeby przy okazji następnego spotu zorganizować hamownie dynotech?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ciekawe urozmaicenie spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A chyba całkiem niedawno była mobilna hamowania na Chociwlu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Siemka z wieczora . Panowie miałby ktoś chwile żeby podskoczyć i oblukać furmanke Suzuki Grand Vitara 29900.00 PLN. Szczecin - otoMoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pany w związku z Moto Show fajnie by było jakbyśmy zgadali się jakoś i w któryś dzień wjechać tam jakąś wiekszą ekipą i pooglądać sobie razem w sobotę jest pokaz na rurce więc bedzie dodadtkowa atrakcja przemawiająca za tym własnie dniem czekam na propozycje aby ustalic dzien i godzinę żeby większości zainteresowanych pasowało ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- a wiec padło po negocjacjach na niedzielę godzina 9:30 spotykamy się na parkingu Cerfa (Gryf) na słonku i jedziemy na MTS uczestnicy: 1. Martinez 2. Trooky 3. KoSiaK8891 4. Doradca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 uczestnicy: 1. Martinez 2. Trooky 3. KoSiaK8891 4. Doradca 5. miki - 206 terror squad Miłosz, jak coś to ja będę też w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ja pewnie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 No i ja tez pewnie zajade ale jakoś popołudniu bo jutro ide na parapet wiec z rana bedzie parkować jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Również będę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi