martinez Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja nie widziałem :/ popieram super spocik, super zabawa i extra ekipa oby tak dalej jescze dziś wrzucę fotosy bo wyszły extra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nio nie wiem jak ja mijałem i obejrzałem się w tylne lusterko to włączyła światełka awaryjne i migała no to ja tez włączyłem na chwileczkę eh a może mi sie zdawało hehe nio nic trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 he he spocik pierwsza klasa właśnie wróciliśmy z Mackiem i Sarą z browara i walimy Absynt u mnie na chacie czekamy na foty no i żeby jak najwięcej takich wypadów było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a my właśnie z wami pijemy przes skype'a hahahahah to sie nazywa desperacja:) ale o to znaczy związanie z szeregami audi nawet spotkanko toczy sie na skypie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 hehe to juz było za mocne ja nawet nie pomyślałem że tak można pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 to musi zostać do księgi wieczystej heheheh i zrobić trzeba z tego co tygodniowe videokonferencje heheheh na których będą obgadywane bardzo ważne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 oj i to bardzo bardzo ważne sprawy powiedział bym nawet że wagi państwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 żle Galec VAGi państwoej heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 "VAGi państwowej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bo my to jesteśmy pierwsi diagności 3/4 czy jaka tam teraz jest RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 tak Diagności onaniści kurde zamiast włączyć wyświetlacz pstryczkiem w manetce to pod kompa podłączają na kanał stawiają hahahahahah nie mo co jesteśmy The best. Najlepsy Majkel który nie wie co ma w furaczu hahahaha. Kurde po wczorajszym grillowaniu moja VAGa wzrosła pewnie dwukrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 klasy 1/4 mili 1. do 1500 2. od 1500-2000 3. od 2000- 2500 4. od 2500 - 3500 5. pow. 3500 6. klasa diesel turbo wg pojemnosci x 1,7= klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Teraz w Niedziele spotykamy się ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A dasz rade dzisiaj podjechać do Szczecina??jest noc muzeów i jedziemy na zwiedzanie muzeum techniki wieczorkiem i może na gokarty jak by było sporo chętnych spotykamy się o 19.30 na krematorium i ustalamy dokładnie co i jak. Na pewno będę ja, Majkel, Maciek, Piątek z Gryfic, Baryła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 hmmm zastanowię się :gwizdanie: ciekawa opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No to pomyśl tak porządnie i jak by co to się widzimy o 19.30 na krematorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 k**wa a o mnie zapomniales i katrinie brutusie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Ciebie nie wpisuje bo wiadomo że zawsze na wszystko jedziesz z automatu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 czasy z 1 maja 2010 śniatowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 co tu taka cisza zapanowała ustawiamy sie na jakiegoś spota w tygodniu nastepnym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi