Maciej8891 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ogolnie to jutro gonie na red bull x fighters wiec ustalajcie ja z Sara sie dostosujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 red bull x fighters???? a gdzie to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 poznan a co Marcinie piszesz sie na wyjazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 o kuurde a jak tam jedziecie ? ilu was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 na stadionie lecha poznań odbyły się zawody we freestylu motocrosowym red bull X figters Marcinie i byłem ja Sara Gunia z Beatą i dwie koleżanki Guni i muszę powiedzieć że było naprawdę zacnie i lecieliśmy na dwa auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 zapodaj jakieś fotosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A wiec jak to z dzisiejszym spotem na walach, pojawi sie ktos?? Dobrze by ktos wzial VAGa bym mogl sie pozbyc INS 1-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 szkoda mi dzisiaj czasu żeby pojechać ma 20 minut na wały a Marcinie zdjęć nie mam bo nie miałem aparatu ale jest pełno filmików i później od Guni wezmę zdjęcia ale szkoda że nie pojechaliście impreza poprostu megaśna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tam kolega pytal w sobote rano na temat tego red bula ale sie nie odezwales, tak to i ja bym sie zabral i pojechali bysmy w 4 autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 owszem można było jechać w 4 auta ale czy wszystkie osoby miały by bilety ponieważ biletów już nie było w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A no chyba ze tak, ale z tego co tam urywkami bylo widac w tv impreza przyzwoita byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 to kiedy jakis spot w szczecinie bo jestem do srody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 teoretycznie w każda pierwsza niedziele miesiąca, dlatego teoretycznie bo w praktyce nikogo nie bylo :disgust: W domu i tak nie mialem co robić, wiec zrobiłem sobie wycieczkę itrochę na walach razem z mewami posiedzialem:przebiegle: :przebiegle: :przebiegle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 kiedy kolejny spocik, dzieje sie coś :gwizdanie:?? ja proponuje jutrzejszą niedziele w godzinach wieczorych nawet w małym gronie :> wrócilem do szczecina po ponad czterech miesiącach i sie stesknilem z tym ze jutro rano jade do berlina i nie wiem dokladnie czy uda mi sie wrócic jakos przed 15.. dlatego pisze o godzinach wieczornych ale jezeli jest ktoś chetny to prosze o propozycje godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja proponuje za tydzień Śniatowo ze Szczecińskim klubem BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie, pilna i ważna prośba Macie rodzinę, znajomych, którym można zaufać, którzy to mieszkają w Niemczech? Kupiłem coś na niemieckim ebayu a typ upiera się, że poza Niemcy nie wyśle Możecie pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 AndyN a gdzie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 AndyN a gdzie dokładnie? Już sobie poradziłem. Dziękuję za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 loozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi