Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Moja czarna--NEW MOD'S-STILL PROGRESS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji :kox:

Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie:

podłokietnik na pewno będzie..a podufitka zostanie..niech jest kontrast:decayed:

co on godo jaki kontrast :shock3:

:tongue:

nonono ładnie ładnie :slina:

tego zderzaka szukaj bo te końcówki łyso wyglądają :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Siedzenia jak dla mnie w najlepszej konfiguracji :kox:

Szukaj podłokietnika w skórze, bo lekko się gryzie… no i czarna podsufitka by się przydała :gwizdanie:

podłokietnik na pewno będzie..a podufitka zostanie..niech jest kontrast:decayed:

co on godo jaki kontrast :shock3:

jakigo zderzaka?zderzak juz leży w piwnicy..trzeba pomalować i założyc i pdc podłaczyć:decayed: a co do kontrastu...na zewnątrz jest czern i chrom to i w środku jest ciemność i jest jasność:grin:

Opublikowano

jakigo zderzaka?zderzak juz leży w piwnicy..trzeba pomalować i założyc i pdc podłaczyć:decayed: a co do kontrastu...na zewnątrz jest czern i chrom to i w środku jest ciemność i jest jasność:grin:

no w sumie to logiczne :decayed:

PS

jutro wychodzi paczka do mnie :naughty:

Opublikowano

Laki furka prezentuje się zacnie. Mam nadzieję że niedługo oglądnę na żywo :D

Opublikowano

jest dobrze ale mogloby byc jeszcze lepiej :wink:

Opublikowano

ale w tym żeby tak nie było podobno czasem macza rączki i oczka jego żona :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale w tym żeby tak nie było podobno czasem macza rączki i oczka jego żona :decayed:

oj macza macza:decayed:.....David a co można by jeszcze dodac twoim zdaniem

Opublikowano

ja juz Ci wczesniej pisalem-shadow line :kox:

Opublikowano
  • Autor

e tam...nie bede wszystkiego zmieniał w czern...a zwłaszcza listw chrom wokół szyb:decayed: słyszałem ile z tym roboty

Opublikowano

e tam...nie bede wszystkiego zmieniał w czern...a zwłaszcza listw chrom wokół szyb:decayed: słyszałem ile z tym roboty

nie bądź pitka, dawaj szadoł lajn :wink: za chrom się po 40tce weźmiesz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie bądź pitka, dawaj szadoł lajn :wink: za chrom się po 40tce weźmiesz :naughty:

ty nie pyskuj tylko dawaj foty jak ci auto siadlo na tych springach:wink: co do szadoł lajn to może bym sie skusił ale tylko na grile..a jak tylko grile to nie ma sensu..poza tym musiałbym satyny luster zmienić na czern a nie po to je kupowałem

Opublikowano

2 grille i listwa w tylnej klapie i mowie Ci ze bedzie lepiej,reszte mozesz zostawic

Opublikowano

A tam, według mnie wygląda bdb :thumbup1: dołoży listwy s-line / S4, zmieni zderzak i będzie :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

hamer masz zupełna racje....david jak robić shadow line to cały a nie po łebkach

---------- Post dopisany 15-04-2012 at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2012 at 17:09 ----------

jako że już troche nic sie tu nie dzieje to wrzuce fotki mojich bryczek :decayed:

Audi RS4 AVANT

dsc01788y.jpg

dsc01789li.jpg

dsc01792tu.jpg

dsc01794f.jpg

dsc01795up.jpg

Audi A4 B7 3.2 QUATTRO troszke liche fotki mi wyszły :kwasny:

dsc01797bj.jpg

dsc01798rw.jpg

dsc01807j.jpg

dsc01810gr.jpg

SHELBY GT500 ELEANOR..pewnie znacie z filmu 60 sekund

dsc01850em.jpg

dsc01851j.jpg

dsc01853m.jpg

dsc01854hb.jpg

dsc01856as.jpg

DODGE CHARGER RT

dsc01860vm.jpg

dsc01862i.jpg

dsc01864af.jpg

dsc01865r.jpg

dsc01866kw.jpg

i tu fajny bajer...otwierane lampy

dsc01868bz.jpg

dsc01869zb.jpg

Opublikowano

Muszę ci powiedzieć że ta srebrna RS4 to jak byś zrobił w jakieś innej scenerii to bym sie nawet nie pokapował że to tylko pomniejszony model :kox:

Opublikowano

No no bryczki fajne, a eleanor macałem dziś na mtp :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wszystkie modele są tak odwzorowane jakby były prawdziwe ale ze mnie lichy fotograf żeby to ująć tak jakby były prawdziwe

Opublikowano

elvis80 wlasnie ja mam tylko podswietlany podlokietnik i nic wiecej....a co do twojej fury to z tego co wiem 2.0 mialy 132KM a nie 150

i tu się kolega myli 2,0 FSI ma 150KM wiem bo czuję jak prawa stópka się prostuje na "przyspieszaczu" :naughty: ojjjj frajda z jazdy jest.ojjj jest a polew z pseudo "fast"&furious :polew:

Tak kolega sie myli... 130 koni mialy ze swyklym silnikiem a to jest fsi 150km, mocniejszy :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

jako że dawno nic sie nie działo to przez ten okres wpadło kilka nowych gratów..tempomacik

dscn3850i.jpg

wpadł stabilizator z rs-a:decayed: tutaj fotka dla porównania

dscn3849z.jpg

no i jeszcze dołożyłem kratki nawiewów podświetlane i lampki w drzwi te białe..ale fotek nie wrzucam bo kazdy wie jak to wygląda:decayed:

Opublikowano

laki dwie sprawy?1. ile ci zajeło rozklejenie i pomalowanie lamp? 2. policja nie interesuje sie twoimi lampami???? bo wiesz ja mam ten sam problem bo niemam sprysków a chciałbym pomalowac lampy i zmienic zarówki. mozesz na priv. furacz kosa.. pozdro