colcichy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam mam problem !!Nie wlacza sie ssanie kupilem 3 przepustnice ale na kazdej to samo!!!Czujniki temperatury wymienione tzn dwu pinowy niebieski i cztero pinowy czarny!!!Na vagu jest blad 670 czujnik przepustnicy nastawnika przepustnicy G12!!!Prosze o jakies wskazowki ,bo jezdze bez ssania juz 5 miesiecy!!!
loloA4 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 sprawdz polaczenie do ECU tam moze byc kipisz
grzesu3 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 W podszybiu po lewej stronie (plastikowy pojemnik- odkręcić śrubki) siedząc w kierunku jazdy za fajerą.
obrus1 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 A to drugą przepustnicę kupiłeś nową czy używaną?
colcichy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ogolnie kupilem trzy uzywane!!!
obrus1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 No to może być lipa. Może masz takiego pecha, że wszystkie mają ten sam problem (chociaż to mało prawdopodobne). Ja maiłem ten sam problem ale kupiłem nową i problem zniknął. Najlepszym wyjściem i chyba najtańszym było by znaleźć kogoś z takim samym silnikiem i sprawną przepustnicą, poświęcić z trochę czasu i przełożyć żeby sprawdzić czy to na pewno problem przepustnicy. Bo jeśli nie, to faktycznie ECU szwankuje.
Rekomendowane odpowiedzi