Gość bialyeg Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam. Użyłem opcji Szukaj i nic nie znalazłem. Po zamocowaniu nowego akumulatora pali się cały czas kontrolka ESP i nie da rady jej wyłączyć. Jakie są przyczyny tego ???
domjenick Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jeśli na Forum nic nie ma-to Vag i sprawdzenie,co tam w silniku pozostaje
Andrzej K Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam. Użyłem opcji Szukaj i nic nie znalazłem. Po zamocowaniu nowego akumulatora pali się cały czas kontrolka ESP i nie da rady jej wyłączyć. Jakie są przyczyny tego ??? A próbowałeś przejechać kilkadziesiąt (kilkaset) metrów?
dioniz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie wiem kolego czy problem minął, ale u mnie po wymianie aku na nowy, było podobnie i jak słusznie zauwżył Andrzej K po przejechaniu kilkunastu metrów, kontrolka ESP zgasła.
letallec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Po wymianie akumulatora jest to standardowy objaw. Jak już pisali koledzy powyżej, musisz przejechać dosłownie kilkadziesiąt metrów i ESP zaadaptuje się poprawnie.
Gość bialyeg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobra, dzięki panowie! Kontrolka zgasła po przejechaniu kilku km, tak jak sugerował ANDRZEJ K.
Rekomendowane odpowiedzi