Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 ciekawa sprawa..... a byłeś na diagnostyce?? ile masz % zużycia??
Pandzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jeszcze nie bylem, może uda mi się jutro pojechać. Jakiej firmy najlepiej wybrać amorki? Może być coś takiego, czy raczej szajs? http://allegro.pl/item887683861_zestaw_4_amortyzatory_audi_a4_orginal_qap.html
Rako Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hmm...ja u siebie jak wymieniałem to na Kayaby
Pandzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Teraz jak mrozy zelżały to efekt bujania też zniknął, ale jadąc w trasie miałem takie dziwne uczucia jakbym nie do końca panował nad autem. Może to wina ślizgiej nawierzchni, a może przednia amorki?
Daimos Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Teraz jak mrozy zelżały to efekt bujania też zniknął, ale jadąc w trasie miałem takie dziwne uczucia jakbym nie do końca panował nad autem. Może to wina ślizgiej nawierzchni, a może przednia amorki? obstawiam amorki, a co do firmy to polecam Sachs od kolegi TOM77
Rekomendowane odpowiedzi