bono Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 W piękną mroźną sobotę styczniową zawitałem do Wrocławia w celu pozbycia się notlaufa z mojego emeryckiego auta Na ratunek pospieszyli guluwroc i Mirass. Poleciało parę panienek i upłynęło trochę wody w Odrze i turbo AVF zostało zastąpione turbo BRD. Hamownia wypluła takie cudo: Na więcej nie pozwoliły wtryski, seryjne IC, oraz rozrząd co jest widoczne na wykresie momentu w zakresie 2600 - 3600 obr Program jest bardzo lightowy ponieważ ma być bezpiecznie. Na przyszłość planuje wymianę wtrysków na AL, oraz FMIC. I wtedy będziemy walczyć o ilość koni. Zresztą jak jechałem do DS, to przede wszystkim zależało mi na wymianie turbo, program to dodatek. Auto zostało od razy przeze mnie sprawdzone na trasie Wrocław - Łódź. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ ładnie wkręca się na obroty, turbo nie ma laga i w ogóle banan na mordzie jest Daniel i Mirek wielkie dzięki za gościnę i profi robotę. :piwko:
Piotrek98igo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co jest nie tak z rozrzadem ze taki spadek?
mirass Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co jest nie tak z rozrzadem ze taki spadek? wałek cofa sie od napinacza rozrządu stad taka dziura
bono Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 a co jest nie tak z rozrzadem ze taki spadek? wałek cofa sie od napinacza rozrządu stad taka dziura No ale to jest dość często spotykane, rozrząd się zużywa.
Rekomendowane odpowiedzi