fiodor58 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam szukałem wszędzie lecz albo przeoczyłem lub może nie mam takiego tematu. Sprawa polega na tym że gdy wsiadam do samochodu rano przy temperaturze minusowej, standardowo podgrzewam świece kontrolka gaśnie, przekręcam kluczyk na rozruch rozrusznik nie reaguje, trzymam chwilę i dopiero jakby dochodzi prąd i zapala, drugie odpalenie bez problemu. Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co może być nie tak
tdi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Podłączam się do tematu to samo mam:(
vauxhall95 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Napewno nie Kat wtrysku.Moze byc ze cos przymarza,moze stacyjka byc mialem tak w passacie.Po paru takich razach poszla w piz..
Darev Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hm... może kostka stacyjki kuleje...
zyga100 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 przerabiałem to w T4. To wkład stacyjki. Na początku jest tak jak opisujesz. A później już wcale nie chce palić
tdi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 u mnie najprawdopodobniej są problemy z akumulatorem,zauważyłem że jak stoi długo na mrozie to takie coś się dzieje,jeśli akumulator jest podładowany to nie ma z tym problemu, możliwe że to wina słabego akumulatora?(bo według mnie to wina słabej baterii)?
Daimos Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sprawdź klemy przy akumulatorze, ale ja obstawiam problem ze stacyjką
fiodor58 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki koledzy za rady, klemy mam ok a stacyjki jeszcze nie sprawdzałem muszę zobaczć, lecz odczekanie kilku sekund po zgaśnięciu kontrolki świec aż cyknie przekaźnik problem jakby zniknął
Rekomendowane odpowiedzi