majbaszajba Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 czy jest różnica miedzy pompka centralnego zamka z czterema otwieranymi szybami/dwoma otwiranymi szybami??
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 czy jest różnica miedzy pompka centralnego zamka z czterema otwieranymi szybami/dwoma otwiranymi szybami?? raczej nie...
GerabbkA Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 tu raczej bym się zastanowił!! o ile dobrze pamiętam to pompka centralnego zamka ma w sobie sterownik, który jest odpowiedzialny za oświetlenie wnętrza pojazdu, sterowanie szyb i domykanie szyb!! najlepiej podmienić od kogoś i sprawdzić czy pompka będzie pasować pozdro
kaza Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 mi właśnie padła pompka od centralnego. Jest wyjęta z samochodu a szyby się domykają jak włączę alarm więc wydaje mi się że przy pompce jest jedynie sterowanie oświetleniem wnętrza samochodu bo tylko to nie działa
GerabbkA Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a z iloma wyjściami masz pompkę?? co ci w niej poszło??
Kuba77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja np mam teraz odlaczona pompke centralnego (wariowala i musialem odlaczyc) i nie moge otworzyc szyb i szyberdachu, za to oswietlenie dziala
turbobastard Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja po wyjeciu pompki nie moglem zamknac zamkow no i oswietlenia tez nie bylo
Xris Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 sterowanie domykania szyb 2/4 jest na 3 kabelkach (czarno-żółty, czerwono-brązowy, czerwono-czarny) i z każdej szybki schodzą się razem w 1 punkcie i idą do sterownika więc pompka nie powinna mieć żadnego wpływu na działanie domykania szyb
Rekomendowane odpowiedzi