Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawość zaspokojona :> fantastycznie przyspiesza :good:

jest tu też na forum b8 3.0 tdi 301ps, jak czytałem też w okolicach 14-15 s robi 100-200, czyżby w takim razie prawdą było to że jest w stanie utrzymać się za s4 b8?

no i ciekawe co na to b8 Kuredu ? :wink4:

dziś w nocy poszukam jakiegoś miejsca co by 100-200sprawdzić bo sam jestem ciekawy :wink4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 14:25_________________________________________________już byłem 100-200km/h pokazał stoper 12.95sek, wiadomo że lekki błąd może być ale minimalnie , jak nie bedzie w nocy padać to nagram filmik bo w dzień za duży ruch jest :gwizdanie:

Opublikowano

Fajnie macie z tą autostradą :gwizdanie: :gwizdanie:

ale ja już nie mieszkam w poznaniu tylko w lublinie :gwizdanie:

Opublikowano

Fajnie macie z tą autostradą :gwizdanie: :gwizdanie:

ale ja już nie mieszkam w poznaniu tylko w lublinie :gwizdanie:

Szybko się przeniosłeś :) Jeszcze kilkadziesiąt min temu Poznań, i zaraz Lublin, nie przegrzewaj aż tak furki :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

kuredu, jechałeś 100 i wcisnąłeś gaz, czy przyspieszałeś od niższych prędkości i mijając 100 zacząłeś? :)

Opublikowano

kuredu, jechałeś 100 i wcisnąłeś gaz, czy przyspieszałeś od niższych prędkości i mijając 100 zacząłeś? :)

zacząłem od 90 i przy 100 wcisnąłem stoper, była luka na drodze więc szanse wykorzystałem ale żeby się pobawić i posprawdzać dokładnie co i jak to musze pojechać w nocy i zrobić kilka prób

Opublikowano
  • Autor

Kurcze, z tych filmów gó*no wynika ;P Trzebaby się w końcu umówić gdzieś razem.. Już jest jasno długo i sucho.. :)

Opublikowano

niech każdy nagra film a dobry monter tak to zmontuje że wyjdzie nam pojedynek na ekranie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ależ to jest do zrobienia bez problemu. Ale to nie to samo. Kiedy wpadasz w nasze strony?

Opublikowano

ja zaczynałem od 100 i w momencie wciskania gazu uruchamiałem stoper ale różnica to przepaść :gwizdanie:

wynik napewno mniej atrakcyjny w porównaniu do rozpoczynania 5-10 km/h wcześniej, jednak jak by na to nie patrzeć fakt jest faktem że zarówno 2.0T b8 Kuredu, 3.0tdi, oba po czipie i s4 b8 idą grubo :good:

w każdym razie s4 aż prosi się o zastrzyk mocy, wtedy ustawi pozostałe w szeregu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No prosi się prosi, tylko po co? :gwizdanie: 1400 km razem zrobione dziś i wczoraj, w tym ponad połowa po autostradzie i co? Nikogo :thumbdown:

Opublikowano

Dokładnie, hehe. Mało wartościowych przeciwników na drodze, ze dwa razy jakieś AMG mi się trafiło ale to raczej pojedynkuu nie przypominało, a raczej zdziwienie że jadę równo z furą za pół bańki i stop kolesia na następnych światłach.

Raz tylko ciekawy pojedynek na drodze odnotowałem z Nissanem 200 SX po drodze znad morza, ale wtedy miałem serię, i mnie objechał, ale po zatrzymaniu na stacji przyznał się że ma ponad 400 KM, grubo kasy włożone i wraca z zawodów na ćwiartke :)

Opublikowano

jak to po co ,dla wlasnych pleckow :kox:

Opublikowano

w każdym razie s4 aż prosi się o zastrzyk mocy, wtedy ustawi pozostałe w szeregu :wink4:

oj po co mu program, niech jeździ tak jak jest :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

No prosi się prosi, tylko po co? :gwizdanie: 1400 km razem zrobione dziś i wczoraj, w tym ponad połowa po autostradzie i co? Nikogo :thumbdown:

relatywnie śmieszne koszty, a później się będziesz tylko zastanawiał czemu tak długo się "męczyłeś" serią :>

bardzo pozytywne wrażenie robią b8, poprostu przepaść w stosunku do b7!

Opublikowano
  • Autor

Haha kuredu, na specjalne Twoje życzenie mogę zrobić, niech stracę, :decayed:

Opublikowano

bo ja Ci powiem dlaczego, jak wjeżdzasz na A2 i jedziesz 200km/h i ktoś gdzieś tam jedzie podobnie to jest mala szansa że sie spotkacie a jakbyś jechał 130km/h i czekał to na pewno się ktoś trafi :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

kuredu, ale tu problem polega na tym, że nawet nie ma KTO wystartować.. nie będę się ścigał przecież z VW Polo czy Peugeotami 407 :wallbash:

Opublikowano

Yamaha wygrany bo nie ma chętnych - BTW jedź na weekend do Wawy to na 100% znajdą się chętni na ustawki

Kuredu zawsze znajduje kogoś :) nawet Matizy chcą się ciąć :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ehh i co? Chyba nie chodzi o to, żeby ciąć się z Matizami..?