Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jasne, że zdaje sobie z tego sprawę. Tylko ja mam normalny samochód do codziennej jazdy, a nie sportowóz, którego 80% wartości to tuning

a to tez prawda , a ty wsiadasz pakujesz dzieci i zonę na wakacje i dalej jesteś szybki , i dlatego to auta takie fajne.

Co to za sztuka miec szybkie auto jak z orginalu zostało 20 % ;)

Opublikowano
  • Autor

czasem mam ochote kupić np 50 polonezów na giełdzie, wsiadać w kasku i stroju odpowiednim.. i jeździć po mieście i eliminować baranów, którzy przejeżdzają na czerwonym.. wymuszają pierwszeństwo, zapominają o kierunkowskazach na rondzie.. :gwizdanie:

Opublikowano
:polew: dobre, a najlepiej to brać te polonezy z policji :naughty:
Opublikowano

czasem mam ochote kupić np 50 polonezów na giełdzie, wsiadać w kasku i stroju odpowiednim.. i jeździć po mieście i eliminować baranów, którzy przejeżdzają na czerwonym.. wymuszają pierwszeństwo, zapominają o kierunkowskazach na rondzie.. :gwizdanie:

podoba mi się twój pomysł :good: szczególnie z baranami na rondach bez kierunków...

Opublikowano
  • Autor

już teraz mam ochotę to czasem zrobić, ale auta trochę szkoda. A tak, te kilkaset złotych raz na jakiś czas bym przebolał, mając w świadomości ile dobrego zrobiłem dla innych kierowców :tongue4:

Opublikowano

nie wiem po co sie napinac. moze zbyt optymistycznie odczytuje intencje, ale chyba koledze chodzi o to zeby sprawdzic co jakie auto potrafi. od jednego dostanie po pupie a drugiego złoi. czy od tego ma mu cos mieknac lub nie? :gwizdanie: jezeli ma normalne podjescie do tematu to nie sądze...

chyba nikt normalny nie twierdzi ze ma najszybsze auto na siwecie a chec porownania to jeszcze nie napinanie sie...

ja mam ubaw zarowno jak objade jakiegos tunningowanego civica taki sam jak np ostatnio koles w dlubnietym subaru odjechal ode mnie w takim tempie jakbym mial z 90koni a nie 230... :polew:

i wcale z tego powodu nie udaje na nastepnych swiatlach ze go nie widze i sie wcale nie staralem.

jak ktos chce sie na powaznie scigac to niech jedzie na cwierc mili a starty i testy na trasie sa dla zabawy i tak trzeba to przyjmowac...

Opublikowano

OLO_GDA :good:

mam identyczne podejście, co więcej to tylko sprawdzian możlwości auta, a nawet nie auta a silnika.

Inaczej sprawa się ma gdy faktycznie sprawdzamy siebie jako kierowce, rzecz jasna na zamknietym obiekcie, wtedy miło poprawić sobie humor spuszczając łomot mocniejszym brykom :wink4:

Opublikowano

OLO_GDA [/b] [/i] :good:

mam identyczne podejście, co więcej to tylko sprawdzian możlwości auta, a nawet nie auta a silnika.

Inaczej sprawa się ma gdy faktycznie sprawdzamy siebie jako kierowce, rzecz jasna na zamknietym obiekcie, wtedy miło poprawić sobie humor spuszczając łomot mocniejszym brykom

zdecydowanie :good:

KmK za miesiac bede w Krakowie , pamietaj ze tym razem ja stawiam :naughty::wink4:

Opublikowano

jak widze posty Kuredu to dopiero "mieknie mi rura"

Yamaha nie przejmuj sie, niektorzy tutaj robia z siebie drugich po Bogu, na glupote ludzka nie ma rady...

Opublikowano

:good: :good: :good: JEST nas dwóch :good:
Opublikowano
:slina: No miłe auto ale wirusa bym mu zapodał :naughty:
Opublikowano

Jak mu wirusa zapodac, jak to na kompresorze smiga a nie turbo???

Opublikowano

Jak mu wirusa zapodac, jak to na kompresorze smiga a nie turbo???

o joj :)

Opublikowano

Co to za problem, że kompressor? uznane formy robią takie mody, non problem

Opublikowano

Sory ale nie myślisz że zapier...jąc 250km/h na autostradzie lub też nie , nie stwarzasz większego zagrożenia niż ten który nie wrzuca kierunków na rondzie? :gwizdanie:

Sory za OT

Opublikowano

Co to za problem, że kompressor? uznane formy robią takie mody, non problem

widzę, że nie załapałeś mojego wcześniejszego posta, to s4 nie ma kompressora :)

Opublikowano

Mam pytanie czy w B8 jest opcja doświetlenia zakrętów ? chodzi mi to czy halogen się dodatkowo świeci :gwizdanie:

Opublikowano

W B8 tego nie ma. Z tego co wiem ta opcja jest w VW i Merc

Opublikowano

...i we Fiatach :naughty:

Opublikowano

Sokolnh musisz się trochę doszkolić :)

typ 6-cylindrowy silnik benzynowy w układzie V, z bezpośrednim wtryskiem i mechaniczną sprężarką doładowującą

pojemność 2995 cm3

Moc kW (KM) / obr./min. 245 (333)/5500-7000

Moment Nm / obr./min. 440/2900-5300

to dane ze strony Audi, BTW na pierwszej stronie jest fotka silnika i kompressor jest pod osłoną na górze silnika :)