Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuredu ma auto nie pozorne a po twoim widać że, ma potencjał i dlatego mało odważnych do ścigania

Opublikowano

No fajna furka, chodzi pięknie :kox: Dużo siana, ale przyjemność z jazdy bezcenna (za wszystko inne zapłacisz kartą ...) :>

Kuredu co masz dłubnięte u siebie? :mysli: Takie 300 KM to już do spokojnego turlania chyba wystarczy zwłaszcza w a4.

Opublikowano

uff tez dopiero teraz ogarnalem watek calutki

ładnie ładnie... kiedy program ??:D

Opublikowano
  • Autor

Program.. jak się trafi na drodze ktoś, na kogo fabryczna ilość, będzie za cieńka, a program faktycznie by coś dał. uuu wtedy to program się pojawi jeszcze tego samego dnia ;)

Opublikowano

ja wiem gdzie możesz za dobrą kasę i z gwarancją 12-24-36 miechów zrobić program..jak coś to priv :kox:

Opublikowano

To pochwal się Adaś :wink4:

Opublikowano

Gearancja na modyfikację czy na wszelkie następstwa modyfikacji?, z życia wiadomo, że importer-dealer nie da nigdy gwarancji na takie coś a jak wie to ogólnie traci się gwarancję, zawsze będzie widać że, auto było flashowane i nie ma chyba jeszcze programu który by to ukrył

Opublikowano

Gearancja na modyfikację czy na wszelkie następstwa modyfikacji?, z życia wiadomo, że importer-dealer nie da nigdy gwarancji na takie coś a jak wie to ogólnie traci się gwarancję, zawsze będzie widać że, auto było flashowane i nie ma chyba jeszcze programu który by to ukrył

ja po chipie z auto-premium mam wpisane w karcie klienta że była zmiana oprogramowania sterownika silnika i do listopada tego roku mam pełną gwarancję tak jak przed programem a później jest niby przedłużenie gwarancji o kolejne 3 lata ale jak się dowiedziałem jest to w formie ubezpieczenia i nie obejmuje wszystkim podzespołów także lipa :thumbdown:

Opublikowano

Kuredu, wiadomo, że to kwestia umowna i AP w tym względzie jest OK ale inne ASO już nie tak bardzo, co do przedłużenia gwarancji to lecą na maxa w kulki, nie informują dokładnie o warunkach

Sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

W sumie to programu chyba nie ma na co robić.. A co powiecie o wydechach? Ktoś w Polsce, jakiś Kocar z Baranowa, czy lepiej się śmignąć do Niemiec?

Opublikowano

Wydech opłaca się ściągać z UK tak jak inne elementy tuningu, program można robić tak jak robił Kuredu w AP ew. u Patryka Pachury przedstawiciela ABT na Polskę http://www.pachura.pl/aktualnosci.php, co do wydechu to tylko Super Sprint, Milltek ew. Magna Flow jeśli chcesz firmowy wydech

Opublikowano

Program.. jak się trafi na drodze ktoś, na kogo fabryczna ilość, będzie za cieńka, a program faktycznie by coś dał. uuu wtedy to program się pojawi jeszcze tego samego dnia ;)

Qri może Ty spróbujesz :cool1: 300KM vs 333KM i cięższe auto :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Vario.. a ABT, MTM... może ten Milltek? :)

Opublikowano

ABT ma najdłuższą tradycję, MTM ma raczej głośne, Milltek chyba bardziej po środku, prywatnie stawiam na ABT bo oni mają swój wyścigowy TEAM - Pachura też, co sprawdzi się w sporcie to i na codzień, liczy się doświadczenie i jakość, S4 to nie CC więc jak montować to komponenty najwyższej klasy a ABT ma takowe :)

Opublikowano
  • Autor

Tak sobie myślę nad tym Milltekiem szczerze mówiąc. Tu ten Kocar pod Poznaniem jest w stanie to sprowadzić i zamontować, a auta pchać do anglii jakoś nie mam zamiaru. Wszystko cenowo wychodzi podobnie, no może u nas troszkę drożej, ale niewiele. Mam jednak nadzieję, że na luzie stojąc nie będę brzmiał jak niektórzy koledzy z Hond, co własnych myśli chyba nie słyszą? :shocked:

Opublikowano

]

Tak sobie myślę nad tym Milltekiem szczerze mówiąc. Tu ten Kocar pod Poznaniem jest w stanie to sprowadzić i zamontować, a auta pchać do anglii jakoś nie mam zamiaru. Wszystko cenowo wychodzi podobnie, no może u nas troszkę drożej, ale niewiele. Mam jednak nadzieję, że na luzie stojąc nie będę brzmiał jak niektórzy koledzy z Hond, co własnych myśli chyba nie słyszą? :shocked:

w kocarze wszystko ci ladnie zrobia mie masz sie co martwic na zapas :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Tak przy okazji, chciałbym zauwazyć, iż zaczęła się wiosna, zatem możnaby przywrócić temat 'ustawek'... :naughty:

Opublikowano

No ja chetnie ale do poznania sie nie wybiore bo czasu brak - byles kiedys na wawelu ? jak nie to moze czas zobaczyc :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mimo wszystko rozważam ABT/MTM/Milltek :P