DANY A4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Auto zakupione po sprzedaży 80 B4, myślałem że mi wystarczy, ale jednak za bardzo się do komfortu COOO przyzwyczaiłem i będę chciał gdzieś w okolicach wakacji kupić właśnie albo znów B4, albo jakieś B5 1.6/1.8. A teraz kilka słów o samochodzie, Golf pochodzi z 1989 roku jest to wersja specjalna Travelling niestety kiepsko wyposażona, silnik 1.3 (55 KM) HK generalnie słaby ale jak na to nadwozie to jeszcze daje rade, a oto wyposażenie: - Przeciwmgłowe - Podg.tylna szyba - Składana tylna kanapa - Radio CD/MP3 - Radio CB Samochód był kupiony za symboliczne 1 500 PLN i generalnie jeszcze mnie nie zawiódł więc zły nie jest. • Wstyd tak pokazywać auto, ale taka aura akurat nic nie poradzę: 1.02.2010r.
mech15 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jak 1,5k to nawet nieźle, ile pali takie coś?
DANY A4 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 jak 1,5k to nawet nieźle, ile pali takie coś? A nie mam pojęcia nie tankowałem jeszcze do pełna, ale teraz zimą po mieście to ile wleje tyle spali.
mech15 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak 1,5k to nawet nieźle, ile pali takie coś? A nie mam pojęcia nie tankowałem jeszcze do pełna, ale teraz zimą po mieście to ile wleje tyle spali. lej mu mniej, to mniej spali wózek fajny, ale wróć do 80 1Z jak finanse nie pozwalają na więcej pozdr
DANY A4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 jak 1,5k to nawet nieźle, ile pali takie coś? A nie mam pojęcia nie tankowałem jeszcze do pełna, ale teraz zimą po mieście to ile wleje tyle spali. lej mu mniej, to mniej spali wózek fajny, ale wróć do 80 1Z jak finanse nie pozwalają na więcej pozdr Ja myślę już raczej o A4 B5, te początku produkcji już są po Bogobojnych cenach.
mech15 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak 1,5k to nawet nieźle, ile pali takie coś? A nie mam pojęcia nie tankowałem jeszcze do pełna, ale teraz zimą po mieście to ile wleje tyle spali. lej mu mniej, to mniej spali wózek fajny, ale wróć do 80 1Z jak finanse nie pozwalają na więcej pozdr Ja myślę już raczej o A4 B5, te początku produkcji już są po Bogobojnych cenach. 80tka taniej cię wyjdzie w eksploatacji, np niezniszczalne zawieszenie, łatwiej doprowadzić do idealnego stanu, ale ciężko teraz znaleźć 80tke godną uwagi
DANY A4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 No poziom użytkowania pojazdu spada wraz z jego ceną, 80 B4 zaczynają już chodzić od 5 tyś więc nie będzie już łatwo dobrej sztuki kupić, chyba że z zachodu co przy aucie z tego rocznika się nie kalkuluje raczej. W sumie to do końca nie mam sprecyzowanych planów nowego auta, Audi mi się dobrze jeździło, ale po za nim biorę też pod uwagę inne marki więc wszystko zależy od tego co uda się znaleźć w rozsądnym stanie technicznym.
andegrand Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 mialem takiego samego tylko z 91 skrzynia pięcio biegowa spalanie z 8,5 litra 55koni a darł lepiej niz audi sprzedany za 1000 zl bez 2 biegu :>
dominbr Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 W takiej furze wieku 12-13 lat uczyłem się jeździć na poważnie No i zgarnij śnieg z dachu bo zwiększa opór powietrza :>
adrianus Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nie taki klasyk, bo ma juz cala boczna szybe( w sensie nie dzielona, cala sie otwiera) ja w wakacje zajezdzilem po lasach i polach golfa dwojeczke 1,6d z 86r, dopiero po tygodniu masakry padl. swietny czolg
alvaro Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Wow ale fajny Gofer też mam takiego - rocznik 87 1.8 benzyna w aftomacie - auto nie do zajebania hehe
GILI Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Miałem takiego rocznik 86', 1,3 4biegi nie miał nawet zapalniczki. Niezawodny i praktyczny pojazd. Kupiłem go od pierwszego właściciela w DE rocznik1926 z przebiegiem 116tyś wszystkie szyby ori, a lakier igielina Przyleciałem do domu na oryginalnych oponach chwilami ponad 160Km/h Założyłem do niego alufele 13/205, hak i przyczepę na której było czasami 1,5tony. Po roku sprzedałem z przebiegiem 165tyś. Szkoda było, bo to prawdziwy PANCERWAGEN nigdy nawet nie pomyślałem,że coś się w nim może popsuć
Rekomendowane odpowiedzi