SpałekP Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 na podanym adresie chomika jest też menu do rns-d czy łatwo to się wgrywa? przepraszam za OT. Płytkę z mapą jakoś udaje mi się nagrać i odpalić ale z menu nigdy jeszcze nic nie robiłem. Czy jest sens zmiany menu na PL? Czy da się łatwo wrócić potem do EN menu bo już nauczyłem się obsługi.
rafsus Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a czy ktos probowal moze tego spolszczenia? ostatnio znalazlem je przez przypadek w necie ale siadla mi nagrywarka i nie mam jak sprawdzic http://www.sendspace.pl/file/70addc493b4fcbe65089a0d
siemian Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja to ściągnąłem ale z innego źródła. Jest to angielski soft
okon Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Pytanie jeszcze jedno mam, czy jak nawet wgram polski soft to czy nie stracę obsługi SDS? pz, Okon
siemian Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 jak w polskim sofcie odblokujesz sds sdshackiem to bedziesz miał.
mystic.pl Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Mam taki soft: czy muszę coś zmieniać z kanałami czy wystarczy wypalić płytkę i samo się zaktualizuje ? Jeszcze jedno pytanie dotyczące SDS. Jak czy będę zmuszony odblokować a jeśli tak to jak to zrobić tym sdshackiem ? Proszę o wyrozumiałość, bo się kompletnie na tym nie znam. Dysponuję VagCanProfessional bez lini K, ale nie wiem jak go użyć do ewentualnej zmiany tego kanału 097 na kanał 1.
kobra7 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Łączysz się z radiem (adres 56) lub nawigacją (37), wchodzisz w adaptację, wybierasz kanał 97 wpisujesz wartość 1 i zapamiętujesz. Wkładasz starszy soft i powinna za chwilkę ruszyć aktualizacja. Uważajcie co ściągacie z sieci, ja dzisiaj już "poprawiałem" RNSa po tym sofcie.
mystic.pl Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Jestem po wgraniu i niestety niby radio, cd, tel jest oki ale na NAVI krzaki w jakimś dziwnym języku i dodatkowo napisy się nakładają na siebie. Całe szczęście, że mój rns-e pokazuje wer. 0999 czyli obsługuje czterocyfrowe wersje softu. Teraz proszę o poradę, który plik w starym sofcie, który znajduje się na płycie z mamami mam wyedytować i wpisać wartość 1000 ?
okon Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Nie wiem czy to dobry dział ale mój znajomy mechanior ma coś takiego: http://www.allegro.pl/item916834183_najlepszy_vag_5053_can_live_data_adapt_j_polski.html czy tym czymś da się zmienić po kanałach w navi aby wgrać starszy soft? pz, Okon [mod]Jest juz temat o vagach.. :gwizdanie:[/mod]
mystic.pl Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Czyli rozumiem, że pozostaje tylko VAG
ykk Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak, dokladnie [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 11:52_________________________________________________Zamykam temat bo zaczyna sie robic wszystko o wszystkim. Jak ktos bedzie chcial cos dodac, pisac PW do mnie i otworze..
Rekomendowane odpowiedzi