Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Pl Menu do NaviRNS-E, MMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na podanym adresie chomika jest też menu do rns-d czy łatwo to się wgrywa? przepraszam za OT. Płytkę z mapą jakoś udaje mi się nagrać i odpalić ale z menu nigdy jeszcze nic nie robiłem. Czy jest sens zmiany menu na PL? Czy da się łatwo wrócić potem do EN menu bo już nauczyłem się obsługi.

Opublikowano

Poczytaj wyzej.. :gwizdanie:

Opublikowano

ja to ściągnąłem ale z innego źródła. Jest to angielski soft

Opublikowano

Pytanie jeszcze jedno mam, czy jak nawet wgram polski soft to czy nie stracę obsługi SDS?

pz,

Okon

Opublikowano

jak w polskim sofcie odblokujesz sds sdshackiem to bedziesz miał.

Opublikowano

Mam taki soft:

OnXPS.jpg

czy muszę coś zmieniać z kanałami czy wystarczy wypalić płytkę i samo się zaktualizuje ?

Jeszcze jedno pytanie dotyczące SDS. Jak czy będę zmuszony odblokować a jeśli tak to jak to zrobić tym sdshackiem ?

Proszę o wyrozumiałość, bo się kompletnie na tym nie znam. Dysponuję VagCanProfessional bez lini K, ale nie wiem jak go użyć do ewentualnej zmiany tego kanału 097 na kanał 1.

Opublikowano

Łączysz się z radiem (adres 56) lub nawigacją (37), wchodzisz w adaptację, wybierasz kanał 97 wpisujesz wartość 1 i zapamiętujesz. Wkładasz starszy soft i powinna za chwilkę ruszyć aktualizacja.

Uważajcie co ściągacie z sieci, ja dzisiaj już "poprawiałem" RNSa po tym sofcie.

Opublikowano

Jestem po wgraniu i niestety niby radio, cd, tel jest oki ale na NAVI krzaki w jakimś dziwnym języku i dodatkowo napisy się nakładają na siebie.

Całe szczęście, że mój rns-e pokazuje wer. 0999 czyli obsługuje czterocyfrowe wersje softu.

Teraz proszę o poradę, który plik w starym sofcie, który znajduje się na płycie z mamami mam wyedytować i wpisać wartość 1000 ?

Opublikowano

Zmiana na 1000 nic nie daje. :wink4:

Opublikowano

Czyli rozumiem, że pozostaje tylko VAG :confused4:

Opublikowano

Tak, dokladnie :wink4:[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 11:52_________________________________________________Zamykam temat bo zaczyna sie robic wszystko o wszystkim. Jak ktos bedzie chcial cos dodac, pisac PW do mnie i otworze.. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...