Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No ekipa dobra sie szykuje, tylko szkoda że tak mało nowych sie odzywa :confused4: bo narazie to nasza zgrana paczka jest obecna :kox:

Trochę lipa ale poczekamy zobaczymy. Ostatnio na puławskich blachach widziałem a4 b6 granatowy avant z naklejką z logo klubu A4.klub.pl kobieta kierowała. Pewnie kupiła już taką furkę

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No co ciekawe B6 u nas w ogóle sie nie spotują :gwizdanie: U mnie w Rykach też jedna lata z naklejką ale nie udziela sie na forum :thumbdown:

Ciekawe czy do marca zdołamy namówic 10 fur :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No co ciekawe B6 u nas w ogóle sie nie spotują :gwizdanie: U mnie w Rykach też jedna lata z naklejką ale nie udziela sie na forum :thumbdown:

Ciekawe czy do marca zdołamy namówic 10 fur :naughty:

Pewnie będzie ciężko ale może się uda :lol1:

Opublikowano

Damy rade :naughty:

1. Paput(organizator) :decayed:

2. Kowi87

3. Chudy

4. Sebek

5. Cysiek

6. Armistead + Agnieszka :naughty:

7. Janjazda

8. ?

:kox:

wiec jak na czas powstania tego wątku mamy niezłą ekipe, tylko to tak zawsze jest wszyscy sie pisza ale jak sie termin ustali to komuś coś wypadnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Organizator :mysli:? :buahaha: raczej pomysłodawca twórca idei audizmu w powiecie puławskim :kox:

Opublikowano

Organizator :mysli:? :buahaha: raczej pomysłodawca twórca idei audizmu w powiecie puławskim :kox:

U nas to jest tak :naughty: założyciel tematu = organizator :tongue4: i nie ma totamto :polew:

Jak wam widzi sie spocik w piątek, czy lepiej w week :mysli:

Opublikowano
  • Autor

U nas to jest tak :naughty: założyciel tematu = organizator :tongue4: i nie ma totamto :polew:

Jak wam widzi sie spocik w piątek, czy lepiej w week :mysli:

To zależy od daty.

Opublikowano

U mnie piatek moze być kazdy, a co do week to niestety co drugi, ale na dzień dzisiejszy nie mam rozkładu jazdy na nowy semestr :thumbdown: wiec ja nie bede pierwszy strzelał terminami :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

CO do terminu to ja też nie mam pojęcia. Nie wiem nawet za bardzo co na takim spocie się robi bo nie byłem nigdy. Widziałem że w Puławach robią sobie ziomki spoty hondy a potem wariują po mieście. Chętnie pogadałbym o problemach dot a4 ;(

Opublikowano

Najlepiej to zjazd na jakis parking obok jakiegos lokalu, stoi na parkingu pogadamy o parchach, posmiejemy sie, jakieś vagowanko, ewentualna dłubanina przy czymś :naughty: a później wycieczka do lokalu na jakiś soczek/pizze czy co tam będzie :naughty: w wakacje to robiliśmy grille w jakiś fajnych miejscach(Forty - Dęblin) :good: w tym roku też pewnie cos takiego odpalimy :evil:

Opublikowano
  • Autor

Spoko to czekamy na nowych członków klubu z Puław i okolic

Opublikowano

Sebek, Kowi :mysli: nie wstyd wam kumpla obgadywać?? Smigałem przez poltora roku B6 i myslicie ze sie przesiade na B5 - jedna z głupszych sugestii jaka słyszałem :gwizdanie: i jeszcze o nexii ktoś mi tu gada :polew:

Wracaja do tematu spotow zapomnieliscie dopisac do listy Contiego co prawda z "eu" sie porzegnal ale jeszcze na "pl" nie zawitał :P

Myślę ze można by do tej listy dopisać herfa :P

Opublikowano

Sebek, Kowi :mysli: nie wstyd wam kumpla obgadywać?? Smigałem przez poltora roku B6 i myslicie ze sie przesiade na B5 - jedna z głupszych sugestii jaka słyszałem :gwizdanie: i jeszcze o nexii ktoś mi tu gada :polew:

Wracaja do tematu spotow zapomnieliscie dopisac do listy Contiego co prawda z "eu" sie porzegnal ale jeszcze na "pl" nie zawitał :P

Myślę ze można by do tej listy dopisać herfa :P

Wysłałem Contiemu smska :decayed: Chudy ja ci mówie kup B5 :polew: :polew:

Opublikowano

B5 jak by były nowe w salonie do kupna to moze i by kupil ale 10letniego raczej nie ;) napewno cos młodszego od 2004 ;)

Opublikowano
  • Autor

B5 jak by były nowe w salonie do kupna to moze i by kupil ale 10letniego raczej nie ;) napewno cos młodszego od 2004 ;)

Jak bym miał kaskę też bym o czymś nowszym pomyślał ale dopiero kupiłem swoją aczwóreczkę i chciałbym nią jeszcze trochę pośmigać

Opublikowano

B6 była moja pierwsza a4 ;) kupiłem ja jak było euro po 3, 20 :naughty: było wszytko oprócz navi i xenonow :good:

dozbieramy troszkę mamonki i kupimy cos ciekawszego niz b5 :P

Opublikowano

Jak bym miał kaskę też bym o czymś nowszym pomyślał ale dopiero kupiłem swoją aczwóreczkę i chciałbym nią jeszcze trochę pośmigać

W B5tce tkwi potencjał, nie bierz przykładu z chudego :polew: on sie niezna :decayed:

Opublikowano

Potencjał to ja miałem siedac w B6 i to fabryczne a nie jak w B5 dopiero po modach :P

Opublikowano
  • Autor

Na razie nie mam kaski i nie planuje nic takiego podoba mi się moja a4 choć wymaga wiele pracy

Opublikowano

Potencjał to ja miałem siedac w B6 i to fabryczne a nie jak w B5 dopiero po modach :P

:bicz:

Fajny sobie podpis zrobiłem :naughty: