Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja ten week to sie z wami nie bawie :foch:

stolyca :gwizdanie:

A ja LBN

Już Kowi nie fochaj się za te żyrafffffki :lol1::gicior:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 15:47_________________________________________________spotylubelskiebib2.jpg

Nawet nie wiedziałem że już takie coś ło było :notworthy::slina:

Contiego temat :wink4: nikt tam z naszych juz nie siedzi :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 18:45_________________________________________________Wrzuć w ten obrazek nasze logo i jakas audiolke :naughty: bo ja dzisiaj nie mam czasu na photoshopy i inne cuda :polew: :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no ja ten week to sie z wami nie bawie :foch:

stolyca :gwizdanie:

A ja LBN

Już Kowi nie fochaj się za te żyrafffffki :lol1::gicior:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 15:47_________________________________________________spotylubelskiebib2.jpg

Nawet nie wiedziałem że już takie coś ło było :notworthy::slina:

Contiego temat :wink4: nikt tam z naszych juz nie siedzi :decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 18:45_________________________________________________Wrzuć w ten obrazek nasze logo i jakas audiolke :naughty: bo ja dzisiaj nie mam czasu na photoshopy i inne cuda :polew: :polew:

Też tam właśnie nikogo nie widzę :gwizdanie:

Nie masz czasu? A cały czas na forum siedzisz :naughty::kox: może byś machnął ładnego posterka przerabiając tego starego???? :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

eeee siedze na kompie ale nie w firefoxie ciagle :wink4: u mnie dzisiaj cały dzień autoCAD latał juz mam dość :sick3: a zabawa w grafice nie na moja głowe dzisiaj :tongue4:

trzeba by od nowa podziałać z takim logo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

eeee siedze na kompie ale nie w firefoxie ciagle :wink4: u mnie dzisiaj cały dzień autoCAD latał juz mam dość :sick3: a zabawa w grafice nie na moja głowe dzisiaj :tongue4:

To jo tysz ni ruszum bo ni mum pojyncia :>

Opublikowano

To jo tysz ni ruszum bo ni mum pojyncia :>

:kox: :kox: jo tysz ni ruszom tego :decayed:

Вы должны сделать новый логотип :cool1:

Opublikowano
  • Autor

должны?????? :baseball: :baseball: :baseball::disgust::angry::chytry::evil::baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

поэтому он должен!!!!!!!!!!!!! :toon:

Opublikowano
  • Autor

o co biega? :blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink::mysli: :mysli:

Opublikowano

o co biega? :blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink::shocked::blink::mysli: :mysli:

:decayed:

napisałem tak musi :naughty:

Dobra ja spadam :hi:

Opublikowano
  • Autor

[quote name=Sebek (-_-) ]

jak dotrą do Ciebie to dawaj znać to się od razu może jakiegoś psota zrobi :good:

Kowi będzie naklejał bo się chwalił ze tyle samochodów obkleił :polew:

Sebek czekam i czekam już prawie tydzień na te naklejeczki chyba po majówce dopiero obkleimy :a4fan: Bez naklejek wstyd na spota wpadać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak mi się napisało bo pewnie do majówki nie dojdą nie to co kukuryny... one zawsze dochodzą :banan3::polew: no i "Czak Noris" :nabijasie:

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

jak dotrą do Ciebie to dawaj znać to się od razu może jakiegoś psota zrobi :good:

Kowi będzie naklejał bo się chwalił ze tyle samochodów obkleił :polew:

Sebek czekam i czekam już prawie tydzień na te naklejeczki chyba po majówce dopiero obkleimy :a4fan: Bez naklejek wstyd na spota wpadać :decayed:

Tyle wytrzymaliśmy to i jeszcze kilka dni nas nie zbawi :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Witam Panów ;)

WITAMY WELCOME :notworthy: :notworthy: :notworthy::hi: :hi: :hi: po długiej nieobecności

Opublikowano

Witam Panów ;)

kupiłeś Audi :naughty::mysli:

Opublikowano

eeee a moze w niedziele zlot zrobimy?i mozna by sie do kazika przejechac

Opublikowano

Mnie niestety nie ma ale pomysł dobry, taką ekipą przetoczyć się po kaziku :naughty:

Szpanera by była, na nasz widok kukuryny osiągnęły by najwyższy poziom szału macicy :polew:

Kowiemu na nowym felunku to by pewnie się przez wentyle do autka pchały :wink4::polew::notworthy:

Opublikowano
  • Autor

eeee a moze w niedziele zlot zrobimy?i mozna by sie do kazika przejechac

Do Kazika hm felunek mam za słaby żeby się z Warszaffką mierzyć a i kukurynka żadna nie spojrzy :polew: :polew: :polew: