Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paput awczoraj to nie wracałeś z Lublina po 15 bo się chyba na trasie mineliśmy :>

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Paput awczoraj to nie wracałeś z Lublina po 15 bo się chyba na trasie mineliśmy :>

wracałem coś koło tej godziny :decayed: też chyba zwróciłem uwagę na granatową B5 ale za szybko śmigneła :kox:

Opublikowano

HMM.. JA TO CZARNA BESTIA, ale wiadomo przy prędkości bliskiej światłu oczy mogą płatać figle :polew:

Opublikowano
  • Autor

HMM.. JA TO CZARNA BESTIA, ale wiadomo przy prędkości bliskiej światłu oczy mogą płatać figle :polew:

a no tak sorki, ale skucha :polew:

Opublikowano

To jak robimy tego spota 28?? tak jak Kowi proponował

Opublikowano
  • Autor

[quote name=Sebek (-_-) ]

To jak robimy tego spota 28?? tak jak Kowi proponował

modje byc :decayed:

Opublikowano
  • Autor

co za cyski na mnie trąbią? :kox:

Opublikowano

paput nie podtopiło Cie tam, wczoraj byłem w puławach, to nadwislanka podmoczona była juz, woda do granic ulicy dochodziła :blink: a w samych puławach widziałem że osiedle przy wisle juz zamknięte dla ruchu :gwizdanie: Niezła masakra

Opublikowano
:hi: witam serdecznie mam pytanie odnośnie sytuacji powodziowej w Puławach.chodzi mi o ul. kaznowskiego. stoi tam mój samochód i niewiem jak sytuacja jest w tej chwili . pozdrawiam gorąco :hi: bardzo dziekuje.
Opublikowano

:hi: witam serdecznie mam pytanie odnośnie sytuacji powodziowej w Puławach.chodzi mi o ul. kaznowskiego. stoi tam mój samochód i niewiem jak sytuacja jest w tej chwili . pozdrawiam gorąco :hi: bardzo dziekuje.

Ja Ci kolego nie pomoge bo nie mieszkam w puławach nieznam ulic po nazwach :no: ale moze któryś z kolegów bedzie wiedział :rolleyes:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:58_________________________________________________http://www.kurierlubelski.pl/region/pozostale/257701,woda-podnosi-sie-w-pulawach-kazimierzu-i-deblinie-zdjecia,m,55,id,t,z,no.html

Opublikowano
  • Autor

kaznowskiego jest dosyc wysoko póki co wały na Włostowicach nie pękły[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 06:27_________________________________________________

Ja Ci kolego nie pomoge bo nie mieszkam w puławach nieznam ulic po nazwach :no: ale moze któryś z kolegów bedzie wiedział :rolleyes:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:58_________________________________________________http://www.kurierlubelski.pl/region/pozostale/257701,woda-podnosi-sie-w-pulawach-kazimierzu-i-deblinie-zdjecia,m,55,id,t,z,no.html

mieszkam przed Puławami i to na górce jak dobrze, ale dzięki za troskę :hi: :good:trzeba miec nadzieję że Włostowice i Parchatka dadzą radę

Opublikowano
  • Autor

Sebek mam naklejkas :kox:

Opublikowano

tylko nie obklej wszystkimi samochodu :polew:

Opublikowano
  • Autor

[quote name=Sebek (-_-) ]

tylko nie obklej wszystkimi samochodu :polew:

już to zrobiłem :decayed: żart poszły 3 i nie wiem czy nie za dużo, tył i boki :kox:

Opublikowano

no to pojechałeś po bandzie :tongue4: to jeszcze z przodu walnij :naughty:

Opublikowano
  • Autor
74982640.jpg :gwizdanie: :kox:
Opublikowano

tak 3maj :good: jeszcze na dach żeby z powietrza było widać :notworthy::decayed:

:polew:

Hanson jak twoja fura, ogarnąłeś to przerywanie?