Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fotki będą jutro wieczorkiem - teraz wybieram się nad jeziorko ;) miłego łeekendu życzę :kox:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki za info o spocie (Paput) i spotkanie. Miło było. Niestety tak już w moim podeszłym wieku jest że muszę też dbać o innych... Pomysł z Dęblinem mi się podobał. Ewentualnie grill w okolicach Borowej nad Wisłą też mógłby być niezłą alternatywą. Co myślicie? Chyba że pasuje Wam jakiś melanżyk w Puławach?

:hi: nie ma sprawy, melanżyk w Puławach :mysli: ciekawa myśl :rolleyes::naughty:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 14:57_________________________________________________

paput pytałes

Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min.

:cool1:

ło kutffffa :blink: grzejesz w chacie samym radiatorem od procka :wink4: ja mam 15 dni, 17 godz. 48 min.

Opublikowano

jestem na 10 miejscu pod względem przesiadywania na forum :drool: :dance::pleasantry::yeah:

Opublikowano

Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś :good: melanżyk też...

Opublikowano

Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś :good: melanżyk też...

będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest :kox:

Paput zobacz na to :decayed:

schowek01t.jpg

Opublikowano
  • Autor

będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest :kox:

Paput zobacz na to :decayed:

schowek01t.jpg

wariaty :gwizdanie: :kox:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:14_________________________________________________

tylko trzeba znaleźć jakiś konsensus...... gdzie :gwizdanie:

Opublikowano

paput pytałes

No i co się pucujesz :decayed:

Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić :naughty::wallbash:

Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz :naughty: I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza ;)

Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu :naughty:

Twoja:

Data rejestracji: 19 Marzec 2008

moja:

Data rejestracji: 28 Luty 2007

Ludzie tyle lat w tej sekcie :decayed::shocked:

Opublikowano

paput pytałes

No i co się pucujesz :decayed:

Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić :naughty::wallbash:

Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz :naughty: I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza ;)

Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu :naughty:

Twoja:

Data rejestracji: 19 Marzec 2008

moja:

Data rejestracji: 28 Luty 2007

Ludzie tyle lat w tej sekcie :decayed::shocked:

:zyzol:

rok mniej a jakie efekty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chudy, gdzie pikczersy? :cool1::mysli:

Opublikowano
  • Autor

dzięki :notworthy:

72131991.jpg

29361584.jpg

Opublikowano

Pieknie,pieknie Panowie. Czekam na następnego spocika. Zaczyna się pogoda psuć,więc proponuję spotkać się w najbliższym czasie w Pizzerii na Wlostowicach http://menu.pulawy.pl/desperado Jest tam spory parking, poza tym można zatankować :kox:....na BP oczywiście bo jest blisko :>

Opublikowano

72131991.jpg

29361584.jpg

Jakie zapite ryje :polew: A jakie brzydkie samochody mają :polew: przedstawta się na tej fotce :D

Opublikowano
  • Autor

72131991.jpg

29361584.jpg

Jakie zapite ryje :polew: A jakie brzydkie samochody mają :polew: przedstawta się na tej fotce :D

paput Białyspodenek :tongue4:

Opublikowano

72131991.jpg

29361584.jpg

przyjedź na spota :good: bo najbrzydszego avanta brakowało :kox:

Opublikowano

No to już 2 koxów znam :D Ciebie i Kowiaczka :D[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________

A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię :D Jakiś czas temu leciałem przez Puławy :P

Opublikowano

No to już 2 koxów znam :D Ciebie i Kowiaczka :D

mówie Ci przyjedź na spota :a4fan::brawo:

Opublikowano
  • Autor

No to już 2 koxów znam :D Ciebie i Kowiaczka :D[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________

A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię :D Jakiś czas temu leciałem przez Puławy :P

będzie najszybszy wóz we wsi :kox:

Opublikowano

mówie Ci przyjedź na spota :a4fan::brawo:

Się pomyśli :good: może demorka namówię :wink4: Albo z koxami z LC wpadnę :D[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________

będzie najszybszy wóz we wsi :kox:

No proste bo kowiaczka padło nie jedzie to tak może być :D Sie pomyśli :good: Jak już pracę mgr będę miał napisaną tip top i poprawiona jak trzeba to pomyślę :wink4:

Opublikowano

Z tą magisterka żenisz sie jak w tatym roku z ryckimi kukurynami :polew: :polew: :polew:

A to dopiero połowa naszej ekipy :naughty: brakowało Piterexa, hansona, Janjazdy, łapawawa i Armisteada :evil:

dsc05342o.jpg

dsc05350.jpg