Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l fotki będą jutro wieczorkiem - teraz wybieram się nad jeziorko miłego łeekendu życzę
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l Autor Dzięki chłopaki za info o spocie (Paput) i spotkanie. Miło było. Niestety tak już w moim podeszłym wieku jest że muszę też dbać o innych... Pomysł z Dęblinem mi się podobał. Ewentualnie grill w okolicach Borowej nad Wisłą też mógłby być niezłą alternatywą. Co myślicie? Chyba że pasuje Wam jakiś melanżyk w Puławach? nie ma sprawy, melanżyk w Puławach ciekawa myśl [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 14:57_________________________________________________ paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. ło kutffffa grzejesz w chacie samym radiatorem od procka ja mam 15 dni, 17 godz. 48 min.
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też...
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest Paput zobacz na to
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l Autor Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... będzie grill nie bój co roku przynajmniej raz jest Paput zobacz na to wariaty :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:14_________________________________________________ Ja oczywiście jestem jak najbardziej za kolejnym spotem z grilowaniem. Na jakiś melanżyk też... tylko trzeba znaleźć jakiś konsensus...... gdzie :gwizdanie:
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. No i co się pucujesz Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu Twoja: Data rejestracji: 19 Marzec 2008 moja: Data rejestracji: 28 Luty 2007 Ludzie tyle lat w tej sekcie
Opublikowano 14 Sierpnia 201015 l paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min. No i co się pucujesz Czas zalogowania w sumie: 111 dni, 31 min. miesiąc straty... da się nadrobić Kowiaczek tylko że Ty krócej jesteś na forumie niż ja więc częściej siedzisz I dodam tylko że czas jest naliczany tylko wtedy jak coś działasz na forum, jeśli nic nie robisz czas się nie nalicza Jesteś rok krócej ode mnie na forum i nie marnujesz czasu Twoja: Data rejestracji: 19 Marzec 2008 moja: Data rejestracji: 28 Luty 2007 Ludzie tyle lat w tej sekcie rok mniej a jakie efekty
Opublikowano 17 Sierpnia 201015 l Sorki panowie za spóźnienie ale jakoś ostatnio jestem zarobiony Fotki do ściągnięcia ---> audi.rar
Opublikowano 18 Sierpnia 201015 l Pieknie,pieknie Panowie. Czekam na następnego spocika. Zaczyna się pogoda psuć,więc proponuję spotkać się w najbliższym czasie w Pizzerii na Wlostowicach http://menu.pulawy.pl/desperado Jest tam spory parking, poza tym można zatankować ....na BP oczywiście bo jest blisko :>
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l Autor dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce paput Białyspodenek
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l dzięki Jakie zapite ryje A jakie brzydkie samochody mają przedstawta się na tej fotce przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________ przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię Jakiś czas temu leciałem przez Puławy
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka mówie Ci przyjedź na spota
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l Autor paput Białyspodenek No to już 2 koxów znam Ciebie i Kowiaczka [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:06_________________________________________________ przyjedź na spota bo najbrzydszego avanta brakowało A no kiedyś wpadnę i Wam wsi narobię Jakiś czas temu leciałem przez Puławy będzie najszybszy wóz we wsi
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l mówie Ci przyjedź na spota Się pomyśli może demorka namówię Albo z koxami z LC wpadnę [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________ będzie najszybszy wóz we wsi No proste bo kowiaczka padło nie jedzie to tak może być Sie pomyśli Jak już pracę mgr będę miał napisaną tip top i poprawiona jak trzeba to pomyślę
Opublikowano 20 Sierpnia 201015 l Z tą magisterka żenisz sie jak w tatym roku z ryckimi kukurynami :polew: A to dopiero połowa naszej ekipy brakowało Piterexa, hansona, Janjazdy, łapawawa i Armisteada