Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki jest kolor dymu w przypadku oleju, wpada w niebieski.

euFI0.jpg

A biały dym po uruchomieniu - (a taki jest przypadek Kowiego) to płyn chłodniczy.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie no co koloru to wiem co jest co, biało-niebieskawy to olej, mam nawet filmik jak turbo walneło u mnie :naughty:

A to co dzisiaj było to tak jak w zime przy spadku temperatury sie odpala, tak jak sie kręci rozrusznikiem aż za któryms razem pociagnie to tak samo u mnie dzisiaj było tyle że poszedł bez żadnych problemów za tym pierwszym razem jak po chwili zgasł, i z drugim razem zadymił jak go odpaliłem, ale kręcenie w normie, niewiem podepne chama na komputer

biały biały to woda

moze mam jakas nieszczelnosć i poszła woda w wydech jakims cudem :mysli: a deszcz cały dzień pada

nie ściągnąl dobrze łoleju i go potem przepalił stąd dym

Opublikowano

hmm karwa moze olej zajebał mi :mysli: pózniej pójde sprawdze

ale to tez by było wiadome na fisie :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Taki jest kolor dymu w przypadku oleju, wpada w niebieski.

euFI0.jpg

A biały dym po uruchomieniu - (a taki jest przypadek Kowiego) to płyn chłodniczy.

robiłem kiedyś mojego roverka i kopcił na biało i ubywał mu olej, po drugie faceci nie znają się na kolorach trzeba by kobiet zapytać :wink4:

Opublikowano

nie no jak olej bierze to jest smród w hooj ze i w wnetrzu czuć, naprawde ten temat przerobiłem dosc konkretnie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja stawiam na uszczelniacze zaworów[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:54_________________________________________________jak spala płyn to wali też konkretnie

Opublikowano

kórwuńka jak sie wysra cos to sie wkórwie i ładuje cos na pompowtryskach, na wtryski i pompke będą chętni :gwizdanie:

oczywiscie wolał bym takiego scenariusza nie poczuć..

Paput bedzie na Ciebie :decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:56_________________________________________________Jeszcze pogoda w której nie idzie zobaczyc czy cos kopci, bo sam deszcz robi niby dym jak sie jedzie :disgust:

Opublikowano

u mnie coś też płynu ubywa... tylko że nie wiem przypadkiem czy nie mam gdzieś wycieku... muszę to sprawdzić. a jeśli to nie wyciek to co??

Opublikowano

u mnie coś też płynu ubywa... tylko że nie wiem przypadkiem czy nie mam gdzieś wycieku... muszę to sprawdzić. a jeśli to nie wyciek to co??

sprawdź krócce plastikowe do bloku silnika, one lubia pekać, u mnie co rok szmata pęka i teraz po trochu z nia nawiazuje mój problem wyzej opisywany

Opublikowano
  • Autor

kórwuńka jak sie wysra cos to sie wkórwie i ładuje cos na pompowtryskach, na wtryski i pompke będą chętni :gwizdanie:

oczywiscie wolał bym takiego scenariusza nie poczuć..

Paput bedzie na Ciebie :decayed:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:56_________________________________________________Jeszcze pogoda w której nie idzie zobaczyc czy cos kopci, bo sam deszcz robi niby dym jak sie jedzie :disgust:

na mnie :mysli::tongue4: będzie nowy dawca :naughty:

Opublikowano

UUUU dawca.. KOwi to ja chce twoje fotele, tak dobrze utrzymane - woskowane co wieczór twoją męskością :polew:

Opublikowano
  • Autor

UUUU dawca.. KOwi to ja chce twoje fotele, tak dobrze utrzymane - woskowane co wieczór twoją męskością :polew:

:shocked: co on robi z tymi fotelami :decayed:

Opublikowano
:no:
Opublikowano

koledzy mam do sprzedania po jednym sezonie dywaniki gumowe z mojej dawnej B5'tki oraz zawias od strony kierowcy dolny(do b5 przed liftem)i boczny czujnik uderzeniowy.jak cos to PW :D

Opublikowano
  • Autor

koledzy mam do sprzedania po jednym sezonie dywaniki gumowe z mojej dawnej B5'tki oraz zawias od strony kierowcy dolny(do b5 przed liftem)i boczny czujnik uderzeniowy.jak cos to PW :D

daj fotki dywaników to może armi wciągnie bo ma problem ze swoimi :cool1:

Opublikowano

daj fotki dywaników to może armi wciągnie bo ma problem ze swoimi :cool1:

a co zwijają mu się :cool1:

ja poprosił bym jeszcze fote zawiasu....

Opublikowano

Gdzie guma do audi :decayed: ja szukam welurowych :)

Kamil, zwijają się bo są zbyt wiotkie (nowe) a w starych mam dziurę :kwasny:

Opublikowano

A te gumowe to jakie masz, ori gumowe na stopery :mysli: daj no fotke jakąś

Adaś ale te HIDy są żóóóołte :sick3: zawsze sie podniecałem parkujac pod blokiem u siebie że tak daje na niebiesko :gwizdanie: aby sie to rozświetliło

fakt na drodze w nocy lepsza widocznosć ale nie ma tego czegoś :no:

Opublikowano

Gdzie guma do audi :decayed: ja szukam welurowych :)

Kamil, zwijają się bo są zbyt wiotkie (nowe) a w starych mam dziurę :kwasny:

EEE.. ja sobie drutami miedzianymi wzmocniłem i jest ok... ale i tak je wywalę;p