Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chce coś jak najmłodszego a jak będe dysponował większa gotówką to wróce do Audi. Mówisz , drogi w utrzymaniu ale nie wydaje mi się , że droższy niż 2.5 TDI. Szczególnie jak kupie 3-4 latka. Ale chętnie posłucham jeśli ktoś z Was coś wie o tym silniku , bo nie chce się wpakować znowu w wieczne remonty.

co do focusa 1.8 to kolega w tym roku robił naprawe całego układu paliwowego, przebieg lekko ponad 200tys, a w mondeo 2.0 póki co tylko sprzegło od jakiś 2lat uzytkowania

a naprawa common raila kosztuje

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fordowski 2,0 TDCI to nie jest dobry wybór :no:

Mój brat miał focusa 1,8 TDCI i nie miał żadnych problemów z silnikiem czy układem paliwowym.

Mimo to brat już nie chce forda :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mój sąsiad miał ładnego mondeo w kombi z glebą na super felach z rantem ale nie mogę teraz znaleźć tego na allegro a do sprzedania jest

Opublikowano

Co z nim dokładniej nie tak , a może jakieś propozycje za ok. 35 tys. co bym nie musiał zaglądać do warsztatu 3 razy w roku? Paput 2.5 TDI na razie jeszcze mogę mieć, a jak bym kupowal Audi to tylko 3.0 TDI. Narazie kombinuje bo nie wiem co z silnikiem mojego jak będzie do roboty to go wyremontuje , strasznie dużo w niego wsadziłem kasiory i szkoda się pozbywać...

Opublikowano
  • Autor

Co z nim dokładniej nie tak , a może jakieś propozycje za ok. 35 tys. co bym nie musiał zaglądać do warsztatu 3 razy w roku? Paput 2.5 TDI na razie jeszcze mogę mieć, a jak bym kupowal Audi to tylko 3.0 TDI. Narazie kombinuje bo nie wiem co z silnikiem mojego jak będzie do roboty to go wyremontuje , strasznie dużo w niego wsadziłem kasiory i szkoda się pozbywać...

to kup beemkę e46 3.0 TDI :naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 14:41_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty:

C13657804_1.jpg

http://otomoto.pl/bmw-330-pakiet-sportowy-mii-m-pakiet-C13657804.html

Opublikowano

Mój kolega kupił taką beemkę i już musiał wymieniać wtryski :gwizdanie:

Ale wiadomo, diesel z commonrail kosztuje :gwizdanie:

To nie stare poczciwe TDI na pompie.

Btw, nie wyobrażam sobie sytuacji, że ubezpieczalnia krzyczy szkoda całkowita i nie mam prawa robić auta.

Oddajesz do ASO na naprawę bezgotówkową i niech się ubezpieczyciel martwi :gwizdanie:

Jestem pewien, że zaniżyli wartość auta przed wypadkiem a zawyżyli po wypadku i na tej podstawie wyczarowali szkodę całkowitą.

Opublikowano

Przemik napisał że wszystko jest OK po logach statycznych, zakładając że nie zaczął przeładowywać :dance: PW juz poszło :evil: jeśłi jest naprawde OK to mam termin niebawem :kox: :kox: mozę dwa lata uturbiana padła skończą sie w końcu :rolleyes:

Opublikowano

Jak zawierasz umowę AC to wybierasz czy rozliczasz się bezgotówkowo , czy według orzeczenia rzeczoznawcy. Druga opcja tańsza więc ją wybrałem...

Opublikowano

Jak zawierasz umowę AC to wybierasz czy rozliczasz się bezgotówkowo , czy według orzeczenia rzeczoznawcy. Druga opcja tańsza więc ją wybrałem...

Uuu no to lipa :confused4:

Ale rzeczoznawcę można powołać swojego. 250zł :gwizdanie:

Albo pisać odwołanie.

Opublikowano

Zobaczymy ile będą chcieli mi wypłacić...[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:09_________________________________________________Kowi - sprzęcik super, ale nie wchodze w starszego niż 4 lata.

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy ile będą chcieli mi wypłacić...[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:09_________________________________________________Kowi - sprzęcik super, ale nie wchodze w starszego niż 4 lata.

ech jednego mniej w klubie :cool1:

Opublikowano

chłopaki mam pytanko czy u was po otwarciu drzwi świeci się światło w środku??

Opublikowano

chłopaki mam pytanko czy u was po otwarciu drzwi świeci się światło w środku??

:) Światło po otwarciu drzwi świeci się nawet w lodówce :naughty:

Jasne że się świeci :tongue4: wystarczy odpowiednio przełącznik przestawić :wink4:

Opublikowano

to u mnie jest coś zpie.... :wallbash: bo próbowałem go właśnie przestawić przełącznik w odpowiednie położenie żeby się świeciło po otwarci drzwi ale nic z tego.

1 pozycja przełącznika nic się nie dzieje 2 pozycja też nie, ale na 3 świeci non stop... Jak kluczyk wyciągnę ze stacyjki to też...

Opublikowano

Masz tylko jedno światełko w samochodzie? Z tyłu nie masz? Bo o podświetlenie nóg, lampek w drzwiach i w schowku to nawet nie pytam :decayed: Masz tam taki rysuneczek na przełączniku, jeden z samochodem z otwartymi drzwiami jeden z zamkniętymi. Jak ustawisz przełącznik w "środkowej" pozycji nigdy nie będzie świeciło. Jak przesuniesz i będziesz widział samochód z zamkniętymi drzwiami to będzie świeciło cały czas. Jak przesuniesz w drugą stronę i będziesz widział samochód z otwartymi drzwiami to powinno się zapalać: po otwarciu drzwi, po zgaszeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki itp. :mysli: Chyba nie pomyliłem :mysli:

Opublikowano

nawet jak ustawie włącznik na samochód z otwartymi drzwiami to też po otwarci drzwi nie świeci światło :kwasny:

z tyłu i podświetlenia nóg nie mam, ale za to schowek jest podświetlany ale i tak nie działa tam podświetlenie....

Opublikowano
  • Autor

i co zrobiliście spota w Rykach dzisiaj? :naughty:

Opublikowano

niestety nic nie było :disgust:

Opublikowano
  • Autor

niestety nic nie było :disgust:

czemu?

Opublikowano

A to miał byc spot w Rykach :blink:

było rozreklamować na forum :gwizdanie: