Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wahaczy wymieniłem nie dwa a dwa razy cały komplet...

A bo Ty komplety wymieniasz? :decayed: Ja aż taki bogaty nie jestem :) A ile czasu miałeś/masz to auto? I ile km nim zrobiłeś?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka???

Opublikowano

No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić :) Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda :( Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie:

Opublikowano

No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić :) Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda :( Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie:

nie grzesz pisząc mody :polew: :polew: :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie grzesz pisząc mody :polew: :polew: :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: :polew: :polew:

:) Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja :tongue4: biorąc pod uwagę serię i rocznik :decayed: Czyż nie? :) Twoje mody dotyczą głównie silnika :decayed: co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie :D

Opublikowano

:) Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja :tongue4: biorąc pod uwagę serię i rocznik :decayed: Czyż nie? :) Twoje mody dotyczą głównie silnika :decayed: co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie :D

znowu grzeszysz pisząc to :kox: kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: :polew:

Opublikowano

znowu grzeszysz pisząc to :kox: kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: :polew:

Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt :naughty: masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa :polew:

Opublikowano

Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt :naughty: masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa :polew:

to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz :decayed: spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem :tongue4:

Opublikowano

to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz :decayed: spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem :tongue4:

To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione :naughty: chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu :naughty:

Opublikowano

To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione :naughty: chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu :naughty:

w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś :polew:

Opublikowano

:polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś :polew:

bo sam bys temat poruuszył :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

proste :polew::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

To pany kiedy spot :naughty::polew:

Opublikowano

spot będzie jak założe gaz :decayed:

sam sobie wcześniej odpowiedziałeś :polew:

Opublikowano
  • Autor

[quote name=Sebek (-_-) ]

spot będzie jak założe gaz :decayed:

sam sobie wcześniej odpowiedziałeś :polew:

łoj tam jak mi za benzin oddacie to przyjadę :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:07_________________________________________________najlepsze mam w książece napisane 2,4 w Quattro przy predkości do 80 km/h pali wg producenta 5,8 litra :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:08_________________________________________________Kowi został zobligowany przez założyciela tematu do zorganizowania spota pod Tesco wraz z poczęstunkiem :naughty: :naughty: :naughty::kox:

Teraz tylko data :mysli::polew:

Opublikowano

Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie :wallbash: kooledzy :baseball: :baseball:

ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota...

Opublikowano
  • Autor

Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie :wallbash: kooledzy :baseball: :baseball:

ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota...

:polew:

szybki jesteś :>[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:39_________________________________________________piterex kupujesz coś w końcu?

Opublikowano
  • Autor

widziałeś co ja kupiłęm?[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:57_________________________________________________a rozsprzedajesz audi?