Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie idzie ale w nocy jeszcze zimno.

Wolę poczekać, aż letnie opony zaczną spełniać swoją rolę i dziury polepią.

a tam a tam :decayed:

ja teraz czekam na te dni 15stopniowe i wiosna ludów w samochodzie :kox:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój brat się rozbił min. przez opony, które średnio spełniały swoją rolę.

Wolę nie ryzykować, lans lansem ale co z tego jak później nie będzie czym się lansować :confused4:

Dwa tygodnie mnie nie zbawi, nigdy nie wiadomo czy z podporządkowanej drogi jakaś p...a nie wyjedzie i nie zmusi do hamowania, omijania czy uciekania, a na letnich w zimny wieczór to sobie można pohamować ale na drzewie.

[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 11:33_________________________________________________http://e-deblin.pl/deblin-m-aktualnosci/939-deblin-ucieczka-na-drzewo

Opublikowano

ta stęzycka to w ogóle dziwna droga, ciasno na maxa jest przez te "zabytkowe" drzewa :thumbdown:

A co do zmiany opon, ja zmieniłem bo i tak nie jeżdze zawodowo w trasy dłuższe, krótsze, wiec mozna, co do hamowania jak złapiesz lód i ktos ci wyjedzie to bez róznicy dla opon i tak trafisz :kwasny: tego sie nie przewidzi

W tamtym roku w lutym zmieniłem :tongue4:

A patrząc po pogodzie to juz nie bedzie jakiejs tam masakry termicznej

Opublikowano

Taki pech bo trafił w ostatnie drzewo, pół metra dalej i poleciałby w krzaki.

To jest jeden z najgorszych typów wypadków, jedziesz sobie spokojnie a tu taki sk***iel wyjeżdża z podporządkowanej drogi, bez zatrzymania prosto pod koła. Chcesz uciec żeby komuś krzywdy nie zrobić a niszczysz sobie samochód.

Gdyby nie świadkowie to dziadek by odjechał, do winy oczywiście się nie przyznał :wallbash:

Opublikowano

Taki pech bo trafił w ostatnie drzewo, pół metra dalej i poleciałby w krzaki.

To jest jeden z najgorszych typów wypadków, jedziesz sobie spokojnie a tu taki sk***iel wyjeżdża z podporządkowanej drogi, bez zatrzymania prosto pod koła. Chcesz uciec żeby komuś krzywdy nie zrobić a niszczysz sobie samochód.

Gdyby nie świadkowie to dziadek by odjechał, do winy oczywiście się nie przyznał :wallbash:

nic nie poradzisz :kwasny: kazdy ma łeb każdy główkuje "aby zyło sie lepiej" w tym przypadku jak umyć rączki żeby wyszło dobrze :gwizdanie:

Opublikowano

Dziadkowi powinni zabrać prawo jazdy albo chociaż skierować go na ponowne badania bo to nie pierwszy raz, że wyjechał i wymusił pierwszeństwo.

Strasznie mi chłopaka szkoda bo sam ciężko pracował na ten samochód.

Znam go osobiście, w dodatku jechał ode mnie. Stąd moja i audika obecność na zdjęciach :disgust:

Opublikowano

o nawet nie zauwazyłem że tam stoisz :cool1:

jak pisałem wczesniej pewnych sytuacji nie przewidzisz :kwasny:

Opublikowano

Od d... ciężko poznać :wink4:

Jak się nie ma na codzień kontaktów z wypadkami itd to włącza się nieśmiertelność.

Mi na dłuższy czas nieśmiertelność się wyłączyła.

Pomyślałem, qrfa to mógł być mój audik. Tyle modów,pracy,czasu, $$ i wszystko szlag trafia.

Dobra, idę i nie zamulam :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

o nawet nie zauwazyłem że tam stoisz :cool1:

jak pisałem wczesniej pewnych sytuacji nie przewidzisz :kwasny:

właśnie :disgust:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 15:10_________________________________________________pogoda dobra można robić grilla :naughty::decayed:

grill...5.jpg

:polew:

Opublikowano

a mi właśnie dzis przyszły ledy w tablice rejestracyjną :decayed:

ledy.jpg tak na szybkiego telefonem robiłem

Opublikowano

ostro idziesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ostro idziesz :decayed:

cysiek to naprawdę LEDowy gość :decayed:

Opublikowano

pierdziele te rurki gdzie są ze 4 diody ja mam teraz w jednej lampce 18 diód :cool1:

Opublikowano
  • Autor

pierdziele te rurki gdzie są ze 4 diody ja mam teraz w jednej lampce 18 diód :cool1:

osz kuźwa to nieźle :decayed:

będziesz mógł używać jako lampa warsztatowa :naughty::decayed:

Opublikowano

no wkońcu mechanik muszę sobie jakoś radzić :D

Opublikowano
  • Autor

to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał :decayed:

chociaż nie bo po awx dlaej będą problemy :decayed:

Opublikowano

to jesteś mechanikiem?[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 20:25_________________________________________________może masz turbo AWX na zbyciu? bo dzisiaj jak odjeżdżaliśy z Mateuszem spod azotów to zanim z parkingu wyjechał to już notlaufa złapał :decayed:

ja mam turbo moge mu opchnać ;d

od AFN rzecz jasna sprawne było jak je wyjmowałem, od lezenie w worku chyba sie nie zapiekło :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a regenerowane było? :decayed:

Opublikowano

nie było to moje turbo które z autem miałem :wink4: sprawne notlaufa nie łapało jak jeszcze było w aucie, jakieś 1,5r na nim jezdizłem z tym rok po sofcie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie było to moje turbo które z autem miałem :wink4: sprawne notlaufa nie łapało jak jeszcze było w aucie, jakieś 1,5r na nim jezdizłem z tym rok po sofcie :decayed:

on mówił że albo nową albo regenerowaną kupi, a Ty teraz jaką masz w aucie?