Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już zamówione i tak to nie będe z gęby d*py robił.... I jak się na tym jeżdzi? Znajomy ma to w golfie to aż byłem zdziwiony. Głównie chodzi mi o komfort

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No z gwintem do Quattro jest ciężko :wallbash: jak cos jest to cenowo odstrasza, zobaczcie sobie ile Airride stoi na jebaju kom :decayed: naprawde ciekawa alternatywa mając kogoś w stanach :slina:

Opublikowano

No z gwintem do Quattro jest ciężko :wallbash: jak cos jest to cenowo odstrasza, zobaczcie sobie ile Airride stoi na jebaju kom :decayed: naprawde ciekawa alternatywa mając kogoś w stanach :slina:

Kowi leniu :decayed: miałeś podrzucić w wolnej chwili wymiary dystansów pod głośniki, to bym sobie je najpierw wyciął a dopiero później drzwi rozbebeszył ;)

Opublikowano

Przecież Ci wysłałem :wallbash: zobacz do spamu :gwizdanie:

Opublikowano

Przecież Ci wysłałem :wallbash: zobacz do spamu :gwizdanie:

Ni ch@ja nigdzie ni ma, nawet w spamie :wallbash:. Zarzuć jeszcze raz :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Już zamówione i tak to nie będe z gęby d*py robił.... I jak się na tym jeżdzi? Znajomy ma to w golfie to aż byłem zdziwiony. Głównie chodzi mi o komfort

włąsnie dziwi mnie to że komfort nie jest najgorszy, ale każdy dołek czuć dobrze :decayed:
Opublikowano

włąsnie dziwi mnie to że komfort nie jest najgorszy, ale każdy dołek czuć dobrze :decayed:

zalezy co rozumiecie przez pojecie komfort :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:40_________________________________________________ta technix jest jednym z najmiększych zawiasów wiec o czym mowa :naughty: ma to swoje minusy raczej

Opublikowano
  • Autor

zalezy co rozumiecie przez pojecie komfort :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:40_________________________________________________ta technix jest jednym z najmiększych zawiasów wiec o czym mowa :naughty: ma to swoje minusy raczej

cza by się było przejechać, chłopaki wpadną w sierpniu na dwie audiki to się porówna :kox:
Opublikowano

Chłopaki wpadną jak zorganizujesz spot :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki wpadną jak zorganizujesz spot :decayed:

mówiłem że teraz twoja kolej :naughty:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:22_________________________________________________ja jestem tylko założycielem tematu :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:22_________________________________________________to pany kiedy spocik? sobota?
Opublikowano

Może być sobota, może być niedziela, może poniedziałek już lepiej nie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Może być sobota, może być niedziela, może poniedziałek już lepiej nie :decayed:

:mysli: niedziela :no:
Opublikowano

niedziela również u mnie odpada :gwizdanie:

Opublikowano

No to sobota o 17 :)

Opublikowano

Ja tAk jak pisałem bez gwintu nie wpadam.... Chociaż miałby byc w sylwestra jak bedzie śruba owszem wpadne nie sam.... Paput Twoje auto znam bo na ZA widuje.... Pewnie Ty moje też bo latasz w temacie.

Opublikowano

Ja tAk jak pisałem bez gwintu nie wpadam.... Chociaż miałby byc w sylwestra jak bedzie śruba owszem wpadne nie sam.... Paput Twoje auto znam bo na ZA widuje.... Pewnie Ty moje też bo latasz w temacie.

przyjezdzaj spokojnie i bez gwintu to nie jakis vag ewent tu seryjne auta przyjeżdzają :wink4:

Opublikowano
  • Autor

włąsnie wpadaj bez problemu, a twoje to tylko mogę strzelać że to audik z klapą USA na prosiakach? :mysli:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 22:06_________________________________________________na spocie nie trzeba sie lansować glebą :cool1: spot jest po to by pogadać

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 22:07_________________________________________________ja byłbym za tą sobotą

Opublikowano

Paput duzo jest jebania sie z podsufitką :mysli: zakupilem sobie antene CB w miejsce normalnej radiowej i zeby to podłaczyć chyba bedzie konieczna dewastacja :mysli:

Opublikowano

włąsnie wpadaj bez problemu, a twoje to tylko mogę strzelać że to audik z klapą USA na prosiakach? Egzakli :cool1:
Opublikowano

Egzakli :cool1:

no to i ja widziałem, raz miałes nawet okazje na spota wpaść, jak tankowałeś na tesco :tongue4: stalismy w 4