Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kocham być atakowany przez wszystkich :decayed:

to Ty widze taki mały Sado Maso zwyrodnialec :naughty::bicz: :bicz3: :bicz2: i te sprawy Cie kręca?

a co to sado maso? jakieś nowe nadzienie images?q=tbn:ANd9GcQh0W-lEUvNrMQRNFuFqbsNSzGGzRK0u0N-jkkqjoQRaIzNV0_dHw:mysli:
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to Ty widze taki mały Sado Maso zwyrodnialec :naughty::bicz: :bicz3: :bicz2: i te sprawy Cie kręca?

a co to sado maso? jakieś nowe nadzienie images?q=tbn:ANd9GcQh0W-lEUvNrMQRNFuFqbsNSzGGzRK0u0N-jkkqjoQRaIzNV0_dHw:mysli:

:doh1: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sadomasochizm
Opublikowano
  • Autor

:doh1: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sadomasochizm

:polew: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:07_________________________________________________piterex twoje auto nie stoi czasem u Pikula?
Opublikowano
  • Autor

Stoi - kupujesz???

wczoraj widziałem, z zewnątrz zniszczenia małe[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:43_________________________________________________nie robisz go? wystaw na forum opisz co zwalone może pójdzie
Opublikowano

Z zewnątrz małe... Pozbywam się go jednak

Opublikowano
  • Autor

:thumbdown: to wystawiaj na forum
Opublikowano

przecierz Ci kolega pisze że nie nadaje sie to czemu chcesz ulepa pchac na forum :angry:

Opublikowano

Sam nie wiem co jest dokładnie zwalone , sprzedam - a potem będzie ktoś na mnie smarował na forum...[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:48_________________________________________________Tak w skrócie tylko silnik do wymiany... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

przecierz Ci kolega pisze że nie nadaje sie to czemu chcesz ulepa pchac na forum :angry:

no żeby opisał co zwalone i ktoś rozbitka może kupi i zrobi [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:50_________________________________________________no to panowie spontan w tym tygodniu, przed wojewózkim :gwizdanie: :decayed:

1. paput

2.

3.[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 15:04_________________________________________________kolega matrix? :naughty::decayed:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 15:11_________________________________________________swojak ode mnie :decayed:

Opublikowano

To ja przywioze Łącką! :naughty:

Opublikowano

no żeby opisał co zwalone i ktoś rozbitka może kupi i zrobi [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 14:50_________________________________________________no to panowie spontan w tym tygodniu, przed wojewózkim :gwizdanie: :decayed:

1. paput

2.

3.[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 15:04_________________________________________________kolega matrix? :naughty::decayed:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 15:11_________________________________________________swojak ode mnie :decayed:

paput to kiedy ten spot :naughty:

Opublikowano
  • Autor

1. paput

2.

paput to kiedy ten spot :naughty:

dzisiaj :naughty:
Opublikowano

o której i gdzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

musiałbym do chłopaków puścic SMSA i i zapytać[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 11:50_________________________________________________ja bym zrobił na szybko ustawkę pod TESCO o 19 :mysli:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 11:52_________________________________________________no to już mamy

1. paput

2. norbert - potwierdził

3. pewnie michał

4. kolega matrix?

5. ... kto jeszcze?[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:07_________________________________________________chyba że jutro to kolega by dojechałby[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:16_________________________________________________

dzisiaj czy jutro? kiedy CI pasuje :mysli: dostosujemy się do nowego członka rodziny :>
Opublikowano

musiałbym do chłopaków puścic SMSA i i zapytać[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 11:50_________________________________________________ja bym zrobił na szybko ustawkę pod TESCO o 19 :mysli:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 11:52_________________________________________________no to już mamy

1. paput

2. norbert - potwierdził

3. pewnie michał

4. kolega matrix?

5. ... kto jeszcze?[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:07_________________________________________________chyba że jutro to kolega by dojechałby[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 12:16_________________________________________________

dzisiaj czy jutro? kiedy CI pasuje :mysli: dostosujemy się do nowego członka rodziny :>

podziwiam Cie Papucik :kox:

nawet nie wiesz pewnie za co :przebiegly:

za umiejętność prowadzenia monologów i odpowiadania an swoje pytania :tongue4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela :decayed:

Opublikowano

taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło :polew:

Opublikowano
  • Autor

taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło :polew:

a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie:
Opublikowano