Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam bardzo dobrze rozwinięty instynkt macierzyński, gruczoły mleczne, a i czasem menopauzą nie pogardze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mam bardzo dobrze rozwinięty instynkt macierzyński, gruczoły mleczne, a i czasem menopauzą nie pogardze :polew: gruczoły masz dojna jałówka w TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co ma być w Lubartowie. Jakiś zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co ma być w Lubartowie. Jakiś zlot? paput chce wyjechać z miasta :polew: a że lubartow blisko to mu sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Co ma być w Lubartowie. Jakiś zlot? paput chce wyjechać z miasta :polew: a że lubartow blisko to mu sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chce wyjechać z miasta, jak on jest ze wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chce wyjechać z miasta, jak on jest ze wsi jak możesz na stolycę wieś wołac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jakbyś był ze Stolicy to byłoby widać, słychać i czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Norbert wyjedzmy z naszych miast:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja mogę wyjechać, ale tylko ze wsi Gdzie chcesz jechać do miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja mogę wyjechać, ale tylko ze wsi Gdzie chcesz jechać do miasta? Wojszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Rozumiem, żę chcesz przyjechać do Wojszyna obejrzeć zachód słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Rozumiem, żę chcesz przyjechać do Wojszyna obejrzeć zachód słońca taa, rzem z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To ja wolę iść z jakąś jałówką :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 to jak na kiedy planujemy spota, tak żeby nie tylko 3 auta były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Może niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Może niedziela? może być niedziela ale jak znam życie to i tak stały skład będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Może niedziela? może być niedziela ale jak znam życie to i tak stały skład będzie postaram się o wolne, to i ja się w końcu pokaże, tylko Panowie o której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 17.00 pod Tesco. Póżniej może się gdzieś wyruszy np. do Wojszyn na zachód słońca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 17.00 pod Tesco. Póżniej może się gdzieś wyruszy np. do Wojszyn na zachód słońca :gwizdanie: hmm... to taki romantyczny spot się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi