rafalekx Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nieaktualne logo Audi w "plakacie" spotów puławskich
paput Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Nieaktualne logo Audi w "plakacie" spotów puławskich ale ładnie się komponuje czyż nie?
Armi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Skoro rozmowy ze spotów LRY przeniosły się do LPU. Pragnę poinformować, że nie szukam już klapy USA. Przeczytałem parę wypowiedzi na wątku Dibo, popatrzyłem na zdjęcia i potwierdzam, że wąska i długa rejestracja powoduje optyczne podniesienie tyłu. A ma być nisko i szeroko, w końcu nie po to mam gładką klapę. Zamiast klapy USA kupię chyba 15' na zimę. Takie: Tylko nie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie i bez opon. Ale w sumie do zimy jeszcze dużo czasu. Kowi, a Ty gdzie szukasz tych alufelg? Nie rzuciły Ci się w oczy "słoneczka" ze zdjęcia ?[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 14:09_________________________________________________A właśnie może by połączyć wątki spotów LRY I LPU
janjazda Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Skoro rozmowy ze spotów LRY przeniosły się do LPU. Pragnę poinformować, że nie szukam już klapy USA. Przeczytałem parę wypowiedzi na wątku Dibo, popatrzyłem na zdjęcia i potwierdzam, że wąska i długa rejestracja powoduje optyczne podniesienie tyłu. A ma być nisko i szeroko, w końcu nie po to mam gładką klapę. Zamiast klapy USA kupię chyba 15' na zimę. Takie: Tylko nie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie i bez opon. Ale w sumie do zimy jeszcze dużo czasu. Kowi, a Ty gdzie szukasz tych alufelg? Nie rzuciły Ci się w oczy "słoneczka" ze zdjęcia ?[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 14:09_________________________________________________A właśnie może by połączyć wątki spotów LRY I LPU Na zimę ta felga w sam raz, ale ja już na nią patrzyć nie mogę [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________a tematy połączyć w sumie można by
paput Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Skoro rozmowy ze spotów LRY przeniosły się do LPU. Pragnę poinformować, że nie szukam już klapy USA. Przeczytałem parę wypowiedzi na wątku Dibo, popatrzyłem na zdjęcia i potwierdzam, że wąska i długa rejestracja powoduje optyczne podniesienie tyłu. A ma być nisko i szeroko, w końcu nie po to mam gładką klapę. Zamiast klapy USA kupię chyba 15' na zimę. Takie: Tylko nie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie i bez opon. Ale w sumie do zimy jeszcze dużo czasu. Kowi, a Ty gdzie szukasz tych alufelg? Nie rzuciły Ci się w oczy "słoneczka" ze zdjęcia ?[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 14:09_________________________________________________A właśnie może by połączyć wątki spotów LRY I LPU a takie felgi by Ci nie pasowały na zimę? Ja mam takie
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Pany ja to bym wątku nie łączył :gwizdanie: nie zawsze kazdy do puław bedzie mógł gonić, a czasem chłopy na warszawe gonią to tam zajeżdżali do nas więc niech beda sobie dwa Adam bierz na zime jak za dobrą kase zawsze to nie stalowa felga juz i mniej pertolenia z przekładką To jak jest ten spot a takie felgi by Ci nie pasowały na zimę? Ja mam takie 16ki też nie głupie, chociaż najładniejsze były by takie jak Hanson ma
Armi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie nie nie, pietnastki na zimę mają być takie jak ma Robert tzn janjazda. Albo czarna stal albo "słoneczka".
paput Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Nie nie nie, pietnastki na zimę mają być takie jak ma Robert tzn janjazda. Albo czarna stal albo "słoneczka". Szkoda bo chciałbym je sprzedać Miałbym wtedy na oponki :> Mój dzisiejszy tuning podstawki pod akumulator :polew: Była tak zardzewiała że mało co i aku by wypadł, przewód masowy prawie odleciał i audiczka przestała praktycznie palić
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie nie nie, pietnastki na zimę mają być takie jak ma Robert tzn janjazda. Albo czarna stal albo "słoneczka". Szkoda bo chciałbym je sprzedać Miałbym wtedy na oponki :> Mój dzisiejszy tuning podstawki pod akumulator :polew: Była tak zardzewiała że mało co i aku by wypadł, przewód masowy prawie odleciał i audiczka przestała praktycznie palić Wyczysciłeś przy okazji podszybie
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 To już dawno przy wymianie filtra I ja musze jutro pójsć złożyć zamówienie na komplet filtrów
Armi Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Jeśli chodzi o wzór to drugie. Coś w stylu bbs ch :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Te drugie tylko kwestia jaki rozmiar Sam podbnych szukam ale w graficie jasnym albo normalne srebrne Jak cos są AVUS 17ki czarne et45 za 1200zł bez opon
paput Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 Te drugie tylko kwestia jaki rozmiar Sam podbnych szukam ale w graficie jasnym albo normalne srebrne Jak cos są AVUS 17ki czarne et45 za 1200zł bez opon Jakieś foty? To są 16"
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Te drugie tylko kwestia jaki rozmiar Sam podbnych szukam ale w graficie jasnym albo normalne srebrne Jak cos są AVUS 17ki czarne et45 za 1200zł bez opon Jakieś foty? To są 16" 16to Ci moge swoje sprzedać tam są 17ki Znasz jakis wulkanizatorów w Puławach bo moze bym sie wybrał w poszukiwaniu czegos konkretnego
Rekomendowane odpowiedzi