piotrekmuzyk Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam !!! Niedawno stałem się posiadaczem pięknego Audi A4 TDi 97r - fakt jest to 2 autko w rodzinie .. ale jak narazie spisuje sie b.dobrze !!! Audi A4 TDi 110KM (AFN) 1997r - Klimatronik - 2 x AirBag - ABS - Elektryka - Termometr i inne pierdoły ... Pozdrawiam
michu93 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 taa ładna wrzuc zdjęcia środka zmien przednie lampki na zespolone i załóż felgę i będzie kox
piotrekmuzyk Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Felge mam do niej .. ale zakładam dopiero na wiosne a jeżeli chodzi o lampy to raczej pomysł nie wypali ponieważ posiadam halogeny zintegrowane z przednimi lampami a one bardzo się przydają - PS dziwny wynalazek Audi .. a może to sa jakieś swiatła do jazdy dziennej ?
michu93 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nie no skoro są w reflektorach to są halogeny - od środka. Ale to, że one są nie przeszkadza, możesz przecież założyc halogeny w zderzak, co wygląda 100 razy lepiej. A skoro mówisz, że halogeny ci się rpzydają to może poprostu masz źle światła ustawione. Ja każdym autem jeździłem światła ustawiac. W tej chwili mam chyba osramy +30% i świeci za***iście. A halogeny używa się we mgle a nie na śniegu.
Rekomendowane odpowiedzi