Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co myślicie o tych felach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że miałem założyć taki sam temat jak ty, ale mnie wyprzedziłeś. Krótka piłka jak w polskiej piłce i się dołączyłem do tematu :hi: . Jeżeli jest jakiś problem to powiedz i sprawa rozwiązana. A kolega zbyszek512 przeczytał wszystkie posty i zauważył, że zadałem grzecznie pytanie, które felgi wybrać więc postanowił mi pomóc :good: i podpowiedzieć które są warte uwagi. Pozdro :closed:

Opublikowano

Nie to nie problem tylko odpowiedzial pod moim pytaniem i nie skumalem o co chodzi.

Opublikowano

Mam możliwość kupienia w dobrej cenie (ok 1400 zł) felgi 17" z golfa V z ładnymi oponkami continentala 225/45/17 rok jeżdżone.

wzór taki jak ten http://moto.allegro.pl/item903829774_5x112_vw_golf_v_audi_7jx17h2_et54.html

Co sądzicie o tych felgach, czy będą pasowały do a4 :mysli: .

Nadmienie, że wysyłka z kompletem zawieszenia 1BE już jedzie :naughty: tylko czy ta zawiecha i 17" felunek bedzie się ładnie prezentować :mysli:

Opublikowano
Co sądzicie o tych felgach, czy będą pasowały do a4

takie sobie te felgi, mi sie nie podobaja

Opublikowano

peter124 Lorinsery to najładniejszy mercedesowski wzór. Oprócz rozmiaru weź pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Felgi te mają rant, a tak naprawdę felgi z rantem konkretnie wyglądają na dużej glebie :wink4: Jak auta nie obniżysz bardziej to będzie :thumbdown:

Opublikowano

peter124 Lorinsery to najładniejszy mercedesowski wzór. Oprócz rozmiaru weź pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Felgi te mają rant, a tak naprawdę felgi z rantem konkretnie wyglądają na dużej glebie :wink4: Jak auta nie obniżysz bardziej to będzie :thumbdown:

Sam nie wiem 1BE juz kupione. Jak za miesiac zaloze to zobaczymy jak to bedzie wygladac. Jak nie bede obnizac sprezynami Eibach Pro Kit -35. Boje sie tylko czy to nie za nisko jak chce czasem sporo wozic autkiem.

Opublikowano
Jak nie bede obnizac sprezynami Eibach Pro Kit -35. Boje sie tylko czy to nie za nisko jak chce czasem sporo wozic autkiem.

nie bedzie za nisko, no chyba ze w taka zime jak byla teraz to oslona pod silnikiem cierpi

Opublikowano

Przy glebie -60mm dla mnie wszystkie wyglądaja za***iście :rolleyes:

hehehe, za***iście jak auto stoi, ale jak masz nim pojeździć po PL drogach to już nie jest tak kolorowo :naughty: