Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wiec tak spot odbedzie sie 27.03 jest to sobota godz 17 na parkingu Casotramy. Odrazu informuje ze beda tam ludzie z sasiedniego forum, bo akurat ja mam gdzies jakies uprzedzenia i niesnaski miedzy 2-ma forami. Dla mnie wazna jest pasja ludzi ktorzy posiadaja A4 i wszystko w tym temacie.Chetnych prosze o pisanie w tym watku w celu spisania listy. pozdraiwam

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

myślałem o wcześniejszym spocie tak jak pisałem powyżej i wcale mi nie przeszkadza że dedziemy na 2 czy 3 furki zawsze można pogadać 27.03 troche odległa data no ale jak nie znajdą się chętni na niedziele to poczekam uprzedzeń też nie mam żadnych sam jeżdże na spoty do gliwic i jest spoko :good: i jeszcze mnie stamtąd nikt jak na razie nie wygonił

Opublikowano

myślałem o wcześniejszym spocie tak jak pisałem powyżej i wcale mi nie przeszkadza że dedziemy na 2 czy 3 furki zawsze można pogadać 27.03 troche odległa data no ale jak nie znajdą się chętni na niedziele to poczekam uprzedzeń też nie mam żadnych sam jeżdże na spoty do gliwic i jest spoko :good: i jeszcze mnie stamtąd nikt jak na razie nie wygonił

...........i nie wygoni :)..... :wink4:

27.03 to o tyle mało ciekawa data, że w tym czasie jest zlot ogólnopolski w Bukowinie :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Wiec ten kto nie bedzie sie wybierał do Bukowiny to podjedzie do kk :)[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 19:26_________________________________________________Ponawiam prosbe o liste chetnych na spota dnia 27.03

Opublikowano

wpadne tego 27 ale jak jest ktoś chętny na spota dziś to z miłą chęcią też zajade :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 07:40_________________________________________________brak chętnych :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale lipa :sick3:

Opublikowano
  • Autor

Dodaje ze spot tego dnia odbedzie pod znakiem sasiedniego forum wszystkich chetnych i nieograniczonych umyslowo (chodzi o smieszne dla mnie sklocenie miedzy dwoma forami) serdecznie zapraszamy. Kazdy i obojetnie z ktorego forum jest chce sie spotkac w milej przyjaznej atmosferze i porozmawiac o swoich autkach bedzie mile widziany

Opublikowano

Kolego dodaj ze to spot EU i wszystko bedzie grac i na przyszłosc nie kopiuj postów z eu i co najwazniejsze to jedynie goscinnie mozemy wpasc a nie połonczyc obydwa spoty w jeden

Opublikowano
  • Autor

SPOT 27.03 ZOSTAJE OFICJALNIE ODWOŁANY.

Skoro uzytkownikom tego forum jak i pewnie administracji przeszkadzaja ludze z EU nie ma o czym gadac.

Opublikowano

A myslalem ze ten temat jest zamkniety i ludzie umieja ze soba rozmawiac i dzielic wspolna pasje jaka jest Audi

Opublikowano

witka wszystkim !!!

wytarmoś-mi-suty.eu niestety spot odwołany :wallbash: :wallbash: :wallbash:

może jak by było wyliż-mi-rodzyne.eu to spod doszedł by do skutku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jest poniedziałek zobaczymy może ruszy sie coś w temacie będe obserwował jek na razie to widze tylko dwóch chętnych na spota ja i Raffi a4 może jeszcze się ktoś chętny znajdzie .pozdro

ujawniać sie :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie nie spot dla Eu. sie odbedzie załosny kolego.

[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 15:15_________________________________________________I ciekaw jestem czy wogole wy cos zrobicie w KK czy nadal bedziecie jezdzic do kolegów z Gliwic, na "doczepke"Pozatym szczerze wątpie zeby Raffi A4 byl na tym "twoim"spocie :polew:

Opublikowano

Poco odrazu sie obrazac na wzajem przeciez jestesmy dorosli i mozemy pogadac na poziomie.

Spot jest organizuje go EU ale wszyscy sa mile widziani przeciez laczy nas wspulna pasja Audi a czy musi nas dzielic nazwa Clubu czy Klubu[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 15:18_________________________________________________Siema Kezor nie obserwuj z przyczajki tylko tez sie mozesz wypowiedziec :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poco odrazu sie obrazac na wzajem przeciez jestesmy dorosli i mozemy pogadac na poziomie.

Spot jest organizuje go EU ale wszyscy sa mile widziani przeciez laczy nas wspulna pasja Audi a czy musi nas dzielic nazwa Clubu czy Klubu[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 15:18_________________________________________________Siema Kezor nie obserwuj z przyczajki tylko tez sie mozesz wypowiedziec :decayed:

Tak mialo byc Raffi ale jak widac z niektórymi nie da rady

Opublikowano

jeżeli będę miał czas to wpadnę nie ma problemu:)

właśnie tylko z tym czasem jest problem:P

Opublikowano
  • Autor

Czarny jakby co napisz na PW dopiszemy Cie do listy

Opublikowano

[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 15:15_________________________________________________I ciekaw jestem czy wogole wy cos zrobicie w KK czy nadal bedziecie jezdzic do kolegów z Gliwic, na "doczepke"Pozatym szczerze wątpie zeby Raffi A4 byl na tym "twoim"spocie :polew:

widze że spiołeś sie strasznie a niepotrzebnie

do gliwic jeżdże bo co niektórych znam już kupe lat a to że mamy wszyscy a4 to jest okazja sie spotkać po kilu ładnych latach

spot w kk nie jest mój tylko osób którzy posiadają a4 i mają ochote sie spotkać jak nie będzie chętnych nie będzie spotu i jest to proste kolego

wyliż-mi-suty :polew: :polew: :polew:

jeżeli cie uraziłem moją wypowiedzią to przepraszam a całe zamieszanie traktuje bardzo luźno pozdro

Opublikowano

Szybkie odejście od tematu -> żałosny to możesz być ty więc nie obrażaj innych

A teraz na spokojnie:

Kolego Arturo86r już kilka razy i w kilku różnych miejscach były próby łączenia spotów klubów naszego i .eu i jakoś nigdy się to nie udało więc nie wiem czego ty się spodziewasz po tych łączonych spotach :cool1:

Drugą sprawą jest jest to że nikt nie jeździ do nikogo na "doczepkę" :no: każdy jest mile widziany u nas na spotach nie ważne skąd jest bo w końcu jesteśmy jednym klubem :)

A jak już dzielisz na "moje" i "twoje" to zacznij u nas w klubie aktywnie działać i zobaczysz co na to ten "twój" super club.eu a potem zacznij dopiero oskarżać kto ma do kogo uprzedzenia :cool1:

Opublikowano

I tu sie z toba Guregoru nie zgodze sam jeste aktywny na EU i nic mi nie wiadomo zeby ktos negowal kogos za udzielanie sie na PL-ce

Opublikowano

I tu sie z toba Guregoru nie zgodze sam jeste aktywny na EU i nic mi nie wiadomo zeby ktos negowal kogos za udzielanie sie na PL-ce

No to może tobie nikt nic nie zarzucał ale znam osoby które dostały bana, usunięto im konto lub są "moderowane" i niby za co jak nic strasznego tam nie zrobiły :no: U nas nigdy nic takiego nie miało miejsca a tam już nie raz słyszałem o takiej historii :)

Opublikowano

Wiec powtuze ze ja nieslyszalem o tym ale to nie wazne wazne ze sie dogadujemy przynjmniej co niektozy a to juz dobry poczatek