Christiano Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Jechał gdzieś z kimś w stronę Gliwic
Christiano Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Zgadza sie choc nie widziałem:p Akurat stałem na chodniku i gadałem z kolegą
Dawidosss_88 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Ma ktos moze dobrego vaga zeby odblokowac pelnego fisa?
weglik28 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siema wszystkim ,Mati_23 widziałem Cie w sensie Twoje auto pod castorama ,czekałem troche myslałem ze sie pojawisz była okazja do zapoznania sie i pogadania ,no ale trudno ,bylem przegonic coupete bo nowe serce ma a ze sister chciala do casto wiec podjechalem i patrze takie cudo stoi z zielonym zderzakiem wiec zatrzymałem sie poogladac ,spoko szacun kolego dobra robota skoncze z coupe to moze wezme sie za a4 bo docelowo kupilem je tylko do jezdzenia bez zadnych modow ale kto wie pozdrawiam
Mati_23 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Siema wszystkim ,Mati_23 widziałem Cie w sensie Twoje auto pod castorama ,czekałem troche myslałem ze sie pojawisz była okazja do zapoznania sie i pogadania ,no ale trudno ,bylem przegonic coupete bo nowe serce ma a ze sister chciala do casto wiec podjechalem i patrze takie cudo stoi z zielonym zderzakiem wiec zatrzymałem sie poogladac ,spoko szacun kolego dobra robota skoncze z coupe to moze wezme sie za a4 bo docelowo kupilem je tylko do jezdzenia bez zadnych modow ale kto wie pozdrawiam kurde widzisz troszkę mi zeszło w tej ciastkoramie no szkoda ale spoczko jeszcze będzie okazja a jeszcze sporo pracy przy aucie jest ale powoli do celu
weglik28 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Nie no,autko wyglada cacy ,ale wiem jak to jest zawsze cos dla wlasciciela jest nie tak ,znam to z autopsji,tylko ze ja jak juz wyprowadziłem na prosta to mi "lejeń" ha ha siadł na maske i od nowa zabawa ,ale daje rade i cały czas do przodu ha ha ,żona troche ma focha bo nie dosyc ze mam 3 audiki to jeszcze w kapeli rockowej gram wiec dochodzi problem gitary piece itp jeczała ze kombi nie ma tylko coupe wiec trzeba bylo sprzedac jedna gitare i kupic avanta ha ha nie spoko Twoja audiola zacnie wyglada ,na prawde wielki szacun
Christiano Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Cisza bo nic ciekawego się nie dzieje ;p Ostatnio ubezpieczyłem auto i zrobiłem przegląd
weglik28 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam, a ja ustawiłem w koncu kąt wtrysku tak jak powinien byc ,bo chciałem dobrze i dałem koledze mechanikowi niech da cos z siebie,to tak sie wykazał ze po podpieciu kompa nie mogłem wykresu złapac tak było w lesie ha ha teraz jest 41-53 i autko smiga jak trzeba
Dawidosss_88 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 A mi dzis kris fisa zrobil:P No i przy normalnej jezdzie 9.1l na 100
Christiano Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 To że tak pokazuje nie znaczy że tak jest
Raf_kk Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 U mnie grube mody...oliwa i filtry:polew:
Mati_23 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 A mi dzis kris fisa zrobil:PNo i przy normalnej jezdzie 9.1l na 100 Fis a dokładnie co ci robił?
Dawidosss_88 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 manetke zmienilem bo mi pokazywalo tylko na km teraz mam calosc
kris_91 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Zawsze mozna pogrzebac w komp zeby mniej pokazywal:-p
Mati_23 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 dobrze wiedzieć do kogo się zgłosić w razie problemów z fisem hehe
Rekomendowane odpowiedzi