Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kristof91

kosa ta twoja A4 na tych felach robi robotę, mijaliśmy się koło casto w sobotę pewnie nie widziałeś takiego szaraczka ale ja ciebie tak hehe :decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 170,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mati jechałeś w Kierunku Krapkowic o 15 dzis z Opola?? bo chyba sie mijaliśmy :)

Opublikowano

Witam Klubowicze :) Kiedy znow jakis spocik w planach bo chetnie bym sie zjawil :D Szlyszalem ze w piatek ma byc fajna pogoda :decayed: co Wy na to? pozdro

Opublikowano
Witam Klubowicze :) Kiedy znow jakis spocik w planach bo chetnie bym sie zjawil :D Szlyszalem ze w piatek ma byc fajna pogoda :decayed: co Wy na to? pozdro

:naughty:

Opublikowano

Ja mam tylko w wekendy czas

Opublikowano

miejscowka__

Opublikowano

Czyli w piatkowy wieczor tak na rozpoczecie weekendu bedzie optymalnie :decayed:

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Jakas propozycja Frimuś? :decayed:

Opublikowano
Czyli w piatkowy wieczor tak na rozpoczecie weekendu bedzie optymalnie :decayed:

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Jakas propozycja Frimuś? :decayed:

Wiesz ja bardzo chetnie w piatek sie spotkam z kolegami:decayed: tylko godzina by byla wczesna

---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ----------

aha whear__ no moze gdzies miedzy op a kk :grin:

Opublikowano

To juz jest nas 3 napewno bo Szefcio mi meldowal na fona,ze mu w piatek tez pasuje :naughty: Ja jestem do 16 w pracy wiec jak cos to na 18 moze? :D a miejscowke to by trzeba bylo ustalic tak zeby wszystkim w miare pasowalo :decayed: Ja myslalem na Gorze Swietej Anny na anfiteatrze jakies foty porobic,ale Ty bys musial dosyc daleko smigac... Ty teraz w Opolu czy w Nysie przebywasz?

Opublikowano

jeszcze w piateczek w Op

Opublikowano

godzina by pasila?

Opublikowano

na chwile obecna tak choc wole 17

Opublikowano

Jak chodzi o mnie to 17 tez moze byc, a jak chodzi o miejscowke to zbaczymy kto sie jeszcze bedzie meldowal to ustalimy gdzie bedzie najlepiej :decayed:

Do piatku ustalimy napewno co jak gdzie i o ktorej i bedzie :git:

Opublikowano

lubie To!

Opublikowano
Mati jechałeś w Kierunku Krapkowic o 15 dzis z Opola?? bo chyba sie mijaliśmy :)

zapierdalałem hehe :decayed: racja no ja cię nie widziałem niestety :facepalm: a jeździmy z kumplem za autkiem ale same ruiny :facepalm:

jutro lecimy lukać 1.8 T może ta będzie gites

Opublikowano

ja jechałem służbowym mogłeś nie widzieć :) tez planuję kupić 1.8T A6 dla taty ale pierw musimy jego auto sprzedać.

Opublikowano
ja jechałem służbowym mogłeś nie widzieć :) tez planuję kupić 1.8T A6 dla taty ale pierw musimy jego auto sprzedać.

zapewne chodzi merca tak ???

Opublikowano

Jak z tym spotem w weekand? :decayed:

Opublikowano

Seba i ja chetni w piatek na spota,miejscowa to moze umowimy sie w polowie drogi ??

Opublikowano

jeżeli piątek to ja nie wiem bo mam dentystę ;/